Fluor Tomi a vak komondorra szavaz

2013. május 02. 10:23

Az Index videója a városligeti majálisról.

2013. május 02. 10:23

Külön ünnepelták május elsejét a baloldali pártok a Városligetben. Ettől függetlenül az Index által megkérdezett ellenzékiek akarják az összefogást, de arról megoszlanak a vélemények, hogy azt Bajnai vagy Mesterházy vezesse-e inkább.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silenceCZ
2013. május 03. 09:48
hát azért ez nem semmi... cigányozás, zsidózás a Mesterházy számon kér ( az az MSZP-s, akinek a pártja által okozott közvetett és közvetlen károk dollár százmilliárdokban számolhatók )...mindenesetre legalább elképzelésünk van, hogy kik állnak a baloldalon... ja, és csókoltatjuk Vivient meg a frídomhúszt...
magnamater
2013. május 03. 08:02
Buta tömeget könnyű uszítani. A mai helyzetért a kormányt okolni olyan, mintha megerőszakolnának egy leányt, aztán szemére vetnék, hogy már nem szűz.
MakkA
2013. május 03. 08:01
És ezeknek is épen úgy egy szavazatuk van, mint az agysebészeknek, vagy egyetemi tanároknak... Ez a film remek propaganda az általános és titkos választójog ELLEN. ma
ciseaux
2013. május 02. 22:52
Ha valakinek még nem világos, hogyan lesz a csepeli proli 1918-ban "Lenin-fiú", 1940-ben nyilas, utána ÁVO-s, majd munkásőr, meg rendszerváltó "kérpótlás-jegyes", megrögzött bal-libes IQ bajnok, akinek minden mindegy, mert olvasatlanul aláír mindent, csak a zsidó-cigány-takcsó ne legyen...mert ha nincs bal-lib oligarcha összefogás, akkor kurva nagy szopás lesz! És teszi ezt ugyanabban a már újonan is kopott gatyájában... Ja! Változtak az idők, lehet venni kurva jó használt nyugati cuccokat minden sarkon! Egy Nagy Május Egyes Mazel Tov!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!