Fiatal vállalkozókat segítene ötmilliárd forinttal a Fidesz

2013. május 04. 12:03

Júniustól összesen ötmilliárd forintra pályázhatnak azok a fiatalok, akik vállalkozást akarnak indítani – közölte a Fidesz szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

2013. május 04. 12:03

Selmeczi Gabriella kifejtette: 18 és 35 év közöttiek pályázhatnak, akik fejenként három- és hatmillió forint közötti vissza nem térítendő támogatást nyerhetnek vállalkozásuk elindításához. A pályázatokat június 3-tól lehet beadni az Új Széchenyi Terv keretében.

A szóvivő felidézte a fiatalok foglalkoztatását segítő intézkedéssorozat eddigi állomásait, így a munkahelyvédelmi akciót és az első munkahelygarancia-programot. Ezekkel és a mostani pályázati lehetőséggel összesen mintegy 220 ezer fiatal pályakezdését, boldogulását tudja támogatni a kormányoldal – mondta.

Úgy fogalmazott, hogy szemben „a Gyurcsány-Bajnai-szövetséggel”, amely „vagy üres ígéretekkel próbálja szédíteni a fiatalokat, vagy pedig erőszakos politikai akciókra próbálja őket felhasználni”, a Fidesz érdemi segítséget nyújt a fiataloknak.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2013. május 04. 14:13
Jut eszembe! Én vakkomondorokat akarok tenyészteni, Az öt milliárdból jut nekem is, egy kis zseton?
kukagyerek
2013. május 04. 14:10
"Fiatal vállalkozókat segítene ötmilliárd forinttal a Fidesz" Fiatal, fidesz-közelieknek?
motoros
2013. május 04. 12:37
egy negyvenéves miért öreg?
HSL
2013. május 04. 12:28
a mandi indul a pályázaton? :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!