A BarCamp Budapesten mutatja be Uj Péter a Jeti Választ

2013. április 25. 10:26

2013. május 2-án az Akvárium Klubban kerül sor a nyolcadik BarCamp Budapest konferenciára. A rendezvényen bemutatkozik Uj Péterék Jeti Válasz néven futó médiaprojektje, és a Budapest Bank startup versenyének résztvevői is összemérik tudásukat.

2013. április 25. 10:26

Minden korábbinál több, összesen 51 pályázat érkezett a Budapest Bank startup versenyére, amiből az előzsűri hét indulót juttatott a döntőbe, ahol nemzetközi és hazai befektetőkből, szakemberekből álló zsűri előtt bizonyíthatnak. A bírálóbizottság elnöke Gil Penchina lesz, aki a startup kockázati befektetések egyik amerikai nagyágyúja, korábban az e-bay alelnöke is volt, emellett jelentős befektetések, a LinkedIn, Yelp, PayPal és számtalan egyéb sikeres szolgáltatás elindítása köthetők a nevéhez.

Az eseményre már több mint kétszázan regisztráltak, így valószínűleg a konferencia is rekordot dönt az idén a látogatók számát illetően. Az előadók között van Uj Péter is, aki az egyelőre Jeti Válaszként ismert, vélhetően májustól működő internetes újságról és annak részleteiről most tart először hivatalos bemutatót.

A BarCamp Budapest konferencián szó lesz egyebek mellett arról, hogyan lehet a befektetőket megnyerni egy innovatív ötletnek, mit jelent és milyen kihívásai vannak az innováció legújabb korszakának. A kerekasztal beszélgetéseken a magyar blogszféra helyzetéről és a hazai gyártású digitális tartalmak versenyképességéről vitatkoznak majd a résztvevők.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2014. június 23. 15:32
ez a Jeti Válasz név erősen áthallásos egy újság számára nem csodálkoznék egy vaskos bűntetésen névlopás miatt
kamasuka
2013. május 03. 13:01
Új Péterék túl sok füves melegpornót néztek magyarosítva, mert ritka hülye névválasztásaik vannak.
buckafej
2013. április 26. 20:59
Nem tudtam, hogy erre gerjedsz baltás elvtárs. Egyébként mire véljem, hogy minden cikknél népszerűsíted? Én se csípem ezt a rúdtáncos motorost, de gondolom te 24 órában diktatúráznál, ha feltörnék a géped, akkor ha mással történik ez, miért örülsz?
micream
2013. április 26. 20:58
nem elég, hogy a jobbikosokat kihagyták a trafik bizniszből is, most meg ezek a tangás maszturbálós képek. nem kérdés, hogy jó kezekben lenne az ország a jobbiknál
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!