Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A Békemenet is felvonul Gyulán

2013. február 03. 11:52

„Az ellenzéki összefogás jegyében” hirdettek tüntetést jövő keddre Gyulára a Békés megyei MSZP Facebook-oldalán, Bencsik András pedig szintén a közösségi oldalon tette közzé szombaton, hogy erre válaszul békemenetet szerveznek a békési városba a Fidesz parlamenti képviselőcsoportja kihelyezett ülésének első napjára.

2013. február 03. 11:52

A szervezők nevében Bencsik András a Facebookon tudatta azt is, hogy a Civil Összefogás Fóruma (CÖF) és a Civil Együttműködési Tanácskozás (CET) is részt vesz a gyulai békemeneten.

A tervezett ellenzéki megmozdulás szervezői között van – az ő bejegyzésük tanúsága szerint – a szocialistákon kívül a Demokratikus Koalíció és a Szolidaritás Mozgalom. Fáklyát, mécsest vagy gyertyát mindkét demonstráció szervezői kérnek a résztvevőktől.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2013. február 03. 13:04
Remélem, a Gárda is vonul + esetleg a cigányok :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!