Önálló budapesti frekvencián is hallható lesz a Dankó Rádió

2012. december 19. 21:54

A budapesti 98,6 MHz-es frekvencián, így a fővárostól mintegy 80 kilométeres távolságon belül is kiváló minőségben fogható lesz december 22-étől a zenei közszolgálati csatorna, a Dankó Rádió.

2012. december 19. 21:54

Budapest mellett Debrecen, Pécs, Szeged, Szolnok, Miskolc, Mosonmagyaróvár, Nyíregyháza, Szombathely és Győr vételkörzetében fogható szombattól a nóta, a népzene és az operett műfaját repertoárjára tűző rádió.

A Dankó Rádió indulását december 4-én jelentette be Böröcz István, az MTVA vezérigazgatója, aki arról is beszámolt: a közmédia eljuttatta igényét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz egy budapesti regionális frekvencia iránt. A rádió vidéken az eddigi Régió Rádió frekvenciáin szól majd.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya tizedes
2012. december 20. 14:33
Amig minden presszóban, kocsmában két-három-nyóc cigányzenész húzta, annyival kevesebb volt a munkanélküli. És azt emberek nem hitték azt, hogy a rep ősi cigányműfaj.
Cionista botrány: ZSIDÓ ÖL ZSIDÓT!
2012. december 20. 14:32
na az lesz fasza, ha még a fél cigányságból is "művészt" akarnak csinálni
Claypool
2012. december 20. 14:32
Ez Fekete Gyuri bácsi első lábnyomos csillaga az éteri Hollywood bulváron !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!