Búcsúszó nélkül hallgatnak el a vidéki rádiók

2012. december 21. 16:49

Központi utasításra nem búcsúzhattak el a hallgatóktól azok a vidéki rádiósok, akiknek a munkahelye pénteken megszűnik – mondta a hvg.hu-nak az egyik elbocsátott rádiós, aki mindössze néhány napja kapta kézhez felmondását.

2012. december 21. 16:49

Debrecenben, Győrben, Miskolcon, Pécsett és Szegeden szombattól a korábbi regionális rádióadó frekvenciáján az elsősorban nótarádióként funkcionáló Dankó Rádió lesz hallható. A döntésről december 19-én a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) adott ki közleményt, az érintett dolgozók szintén innen értesülhettek, személyesen nem tájékoztatták őket.

Amint arról a hvg.hu beszámolt: a munkatársak központi utasításra nem búcsúzhattak el a hallgatóktól, „mivel a rádió marad, csak a tartalom változik”. A portál forrása beszámolt róla: az utolsó munkanapon bakiparádét tartottak és az elmúlt évtized legemlékezetesebb pillanatait idézték fel. A rádiós attól fél, „januárban egyszer csak felébredünk arra, hogy nincs hova bemenni”.

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2012. december 25. 19:35
Nem valami elgáns!
OrangeOrder
2012. december 25. 19:35
Szívszorító. Tessék a neten sugározni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!