Szűrös nem szégyelli magát az IMF-tagság miatt

2012. október 11. 09:54

Szűrös Mátyás jól érzi magát a NER-ben – derül ki a NolTV a rendszerváltás államfőjével készített miniintejújából.

2012. október 11. 09:54

Szűrös elmondta, voltak tévedései korábbi párttagságaival kapcsolatban, többek között 2003-ban a történelmi Szociáldemokrata Pártba nem kellett volna belépnie.

Kiderül továbbá: a politikus nem nézte a szomszédokat, Csurka Istvánnal Moszkvában ismerkedett meg, viszont az R-GO-ról nem hallott. A turulmadárral kapcsolatos mítoszokat értékeli, de azt, hogy a turulba születne az ember, nem tudja hivatalosan állítani.

Szűrös elmondása szerint Nagy Imre körülbelül azt akarta, amit a rendszerváltáskor elkezdtek, majd végszóként hozzátette: ki kell tartani a Harmadik Köztársaság mellett, nem kell újat kikiáltani.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2012. október 11. 16:14
A Szűrös elvtársnak az egész életéért kell szégyellnie magát,beleértve napjainkat!Hányok tőle.
Stego
2012. október 11. 12:39
Ugyan mit szégyellne ez a bolsevik patkány?
szintiboj
2012. október 11. 11:21
Naná hogy jól érzi magát elvtársak közt...
honphibu
2012. október 11. 11:04
"A turulmadárral kapcsolatos mítoszokat értékeli, de azt, hogy a turulba születne az ember, nem tudja hivatalosan állítani." Miért vágták ki, hogy nem hivatalosan, magánemberként viszont így gondolja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!