Véget ért az elmúlt évek „legőszintébb” sorozata

2012. szeptember 04. 09:36

A hatodik évaddal a végéhez ért az MTV botrányos reality-je, a Jersey Shore, amely a csatorna szerint a legőszintébb dolog, ami a televíziózással történt az elmúlt években. Azt ígérik: a szereplők nem tűnnek el a képernyőről, de a „televíziózás egy történelmi korszaka lezárul”.

2012. szeptember 04. 09:36

A Jersey Shore-t lehet utálni, lehet azt mondani rá, hogy mindennek a legalja, amit bemutat, de tény, hogy megkerülhetetlenné vált az MTV suttyórealityje – írta közleményében az MTV, annak kapcsán, hogy sorozata a végéhez ért. A nyolc olasz-amerikai haver nem tűnik el teljesen, de a televíziózás egy történelmi korszaka lezárul a hatodik évaddal – közölték.

Az MTV műsora a harmadik évadban az USA-ban közel 9 millió embert ültetett le a tévé elé, annak ellenére, hogy később több amerikai városból is kitiltották a csapatot.

Folytatás lesz, hiszen két spinoffot is forgat az MTV a sorozathoz, valamint elkészült a brit verzió is Geordie Shore címmel. Utóbbi novemberben mutatkozik be itthon. Emellett megkezdődtek a spanyol verzió előkészületei is, mely „Gandia Shore” címmel kerül majd képernyőre. Az eredeti szereplőgárda sztárjai közül Snooki, JWoww és Pauly D is a képernyőn marad, előbbi kettő együtt megy a körülöttük élők idegeire, míg Pauly D saját műsorában a guido DJ-karrierjének alakulását követhetjük majd nyomon – olvasható az MTV közleményében.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!