Simicskó: Oda megyek, ahol szükség van rám

2012. szeptember 19. 20:35

Nem erősítette meg, de nem is cáfolta Simicskó István, a honvédelmi tárca parlamenti államtitkára azt az értesülést szerdán, hogy ő váltja posztján a sportért felelős államtitkárt.

2012. szeptember 19. 20:35

Nem erősítette meg, de nem is cáfolta Simicskó István, a honvédelmi tárca parlamenti államtitkára azt az értesülést szerdán, hogy ő váltja posztján a sportért felelős államtitkárt. Az MTI egy budapesti rendezvényen feltett kérdésére a kereszténydemokrata politikus azt válaszolta, hogy egyelőre a HM „sportoló államtitkárának” tekinti magát, de oda megy, ahol szükség van rá.

Az Index múlt szerdán írta meg, hogy akár napokon belül meneszthetik Czene Attilát, a sportért felelős államtitkárt. Az internetes lap információi szerint a sportügyekért felelős Emberi Erőforrások Minisztériumában már javában zajlik az utódkeresés, és a befutó Simicskó István, a honvédelmi tárca parlamenti államtitkára lehet. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a Bors című napilapban kedden megjelent nyilatkozatában erősítette meg, hogy hamarosan menesztik a sportért felelős államtitkárt.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orbán(c)
2012. szeptember 20. 07:32
Orbán segge megfelelő?
Gumimaci
2012. szeptember 20. 07:16
"Simicskó: Oda megyek, ahol szükség van rám" Nem Simicskó tehet arról, hogy össze-vissza rángatózik mint egy egy bábú, hanem az akinek a kezében van a madzag. Különben is. A nagy vezetők szeretnek sakkozni az emberekkel, ide-oda tologatják a parasztokat.
orbán(c)
2012. szeptember 20. 06:44
Pojáca.
kukagyerek
2012. szeptember 19. 23:11
"Simicskó: Oda megyek, ahol szükség van rám" Idáig is kurvára hasznos munkát végeztél!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!