Új saleses a közmédia élén

2012. augusztus 08. 13:40

Kovács Krisztián lett az MTVA Sales House igazgató-helyettese; a TV3-at és a TV2-t is megjárt szakemberre a megújulás folyamatában kiemelten számít a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).

2012. augusztus 08. 13:40

Az MTVA szerdai, MTI-hez eljuttatott közlése szerint Kovács Krisztián lett az MTVA Sales House igazgató-helyettese. Kovács 1996-ban a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem marketing szakán végzett, majd jogi szakokleveles közgazdász képesítést is szerzett. Pályafutását a TV3-nál kezdte, majd 2000-től tizenegy évig dolgozott a TV2-nél, négy éven át a csatorna kereskedelmi igazgatója is volt. Idén márciusban megválasztották a Magyar Elektronikus Médiaszolgáltatók Egyesületének elnökévé.

Az MTVA Sales House értékesítési ága felel az m1, az m2, a Magyar Rádió összes csatornája, a Duna Televízió, a Duna World valamint a közmédia teljes internetes portfóliója hirdetési felületeinek értékesítéséért.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!