Barátok közt: végső leszámolás?

2012. augusztus 01. 19:45

Augusztus 21-el véget ér a Barátok közt nyári szünete. Az új évadban – a szokásosnál is dramatikusabb beharangozó szerint – Zsolt és Miklós vadnyugati leszámolására is sor kerül.

2012. augusztus 01. 19:45

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2012. augusztus 07. 12:15
Kedvenc sorozatom volt, az amerikai gyártású " Született feleségek". Jó operatőri munka, elfogadhatóan ábrázolt jellemek és karakterek, és szenzációs történetfelépítés". Jól ábrázolták az életünkben bárkivel megeső élethelyzeteket, betegségeket és azok feldolgozását. Alapból útálom az amerikai "hamburger zabálóknak" készitett sorozatokat, de ennél a sorozatnál, fel kellett adnom az előitéleteimet. Kár hogy vége! Jó volt ahogy a narrátor a sorozatban felfűzte, elmesélte a történetet. A " barátok közt" nem ilyen sorozat, bár érdekes lett volna, ha sokkal inkább " egy történet elmesélése" koncepcióra épül fel. Igy csak egy szokványos- iparos munka , ahol minden résztvevő gázsit kap- a sorozat története nem lényeges. Szokásos jól kiismerhető panelek. Összevesznek- kibékülnek...bla..bla. A szereplők- különösen Miklós - komoly légzési problémákkal küzd, az egész sorozat alatt. Minden mondatot sóhajtozással kezd és fejez be. :-) Valamennyi műsor, különösen akkor sikeres, ha bevonja a játékba a közönséget. Ilyen a "Legyen Ön is milliomos". Még az "átkosban" kedvencem volt a " városok közötti vetélkedő" . De ilyen, nem illik a ker, TV-k profiljába. Az lenne elvárható a TV-műsoraitól, hogy értékeket közvetítsen. Többségében nem ez az eset. Csak "szellemi rágógumik" a sugárzott műsorok. :-)
magnamater
2012. augusztus 07. 11:53
El nem tudom képzelni, Jáksó mivel érdemelte ki a két milliárdot, hisz a Heti Hetes csak a jobboldalt fikázta, és az új sorozatnak két népszerű, nézhető sorozattal kellett volna felvennie a versenyt.
cutcopy
2012. augusztus 06. 16:48
Micsoda feszültségek.. Vajon kié lesz a csaj..? Egy biztos, a nézőé semmiképp..
csikó
2012. augusztus 06. 16:25
Drámaibb az a dramatikusabb. Vagy a dramatikusabb drámaibban hangzik? Nálunk lassan vége az uborkaszezonnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!