Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Átnevezné a CET-et a főváros

2012. július 27. 11:54

Budapest önkormányzata gondolkodik a CET-épületegyüttes átnevezésén, és új funkciókkal is ellátná a Duna-parti épületet – közölte Bagdy Gábor pénzügyekért felelős főpolgármester-helyettes pénteken Budapesten.

2012. július 27. 11:54

A CET épületében tartott sajtótájékoztatón a városvezető azt mondta, azért gondolkodnak a név megváltoztatásán, mert újra akarják gondolni a projektet, és olyan funkciókat akarnak találni az épületnek, amelyek méltók a főváros egyik legszebb Duna-parti telkén álló létesítményhez.

A CET a Central European Time (közép-európai idő) rövidítése, de az épület nem Közép-Európáról, hanem Budapestről, a Dunáról és Magyarországról szól, ennek figyelembevételével keresnek új kulturális, gasztronómiai és közösségi tartalmat – tette hozzá Bagdy Gábor.
 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gvarga10
2012. július 27. 21:48
Moby Dick-a fehér bálna. Ki annyi pénzt felzabála, Csirtek, csórtak panamáztak, A közpénzre nem vigyáztak. Partra került igy a bálna, Mindig éhes és zabálna. Töltik a pénzt nagy szájába, Elég tán a fél fogára. Mit csinálnak most e testtel? Fekszik párhuzamban Pesttel. A felelős mitsem resttel, Hogy igy kibaxott szgény Pesttel.
armanyi
2012. július 27. 15:24
Valami készül a boszorkánykonyhában. Amíg a nép az új néven vitatkozik majd, addig Bagdy úrék szépen "ráköltenek" még egy milliárdot az épületre. Tekintettel az "új tartalomhoz" való igazodás költségekkel jár majd. Remélem megtalálják a módját, h mindezt közbeszerzés nélkül tudják majd megtenni. :(
tunde04
2012. július 27. 13:51
"keresnek új kulturális, gasztronómiai és közösségi tartalmat – tette hozzá Bagdy Gábor." pölö: Za-Bálna Okád-Ék egyébként meg a magánvéleményem: nem új nevet kell ennek a monstrumnak adni, hanem lebontani
blogen
2012. július 27. 13:47
A CET fordítva majdnem TEK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!