A Fidelitasszal egyeztet Orbán

2012. július 24. 08:18

A Fidesz elnöke a párt ifjúsági társszervezetének vezetőivel és tagjaival folytat megbeszélést a magyar fiatalok helyzetéről, az elmúlt két év közös munkájáról és a szövetség megerősítéséről kedden.

2012. július 24. 08:18

A Fidelitasnál, a Fidesz ifjúsági társszervezeténél folytatja kedden konzultációsorozatát Orbán Viktor. A pártelnök-miniszterelnök a Fidelitas vezetőivel és tagjaival megbeszélést folytat a magyar fiatalok helyzetéről, az elmúlt két év közös munkájáról és a szövetség megerősítéséről – tájékoztatott Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Orbán Viktor a Fidesz választási szövetségeseivel és együttműködő partnereivel múlt hétfőn kezdett konzultációsorozatának eddigi állomásai során találkozott a KDNP vezetőivel, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökségével, részt vett a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnek az Új Széchenyi Terv eredményeit összegző tanácskozásán, konzultált a Nemzeti Fórum vezetőivel, közös nyilatkozatot írt alá Jakab Istvánnal, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének elnökével, és tárgyalt a Magyar Gyógyszerészi Kamara vezetőségével is. Hétfőn az Országos Roma Önkormányzat vezetőivel konzultált a pártelnök-miniszterelnök.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!