Balatonakarattyai hármas gyilkosság: elfogták a gyanúsítottat

2012. április 21. 18:07

Egy 91 éves asszonynak és két, 60 év körüli hozzátartozójának (egy másik nőnek és egy férfinak) a holttestét találták meg szombat délután a Balatonkeneséhez tartozó Balatonakarattyán egy családi házban. A gyilkosságok gyanúsítottját a rendőrség elfogta.

2012. április 21. 18:07

Az MTI rendőrségi forrásból úgy tudja, a három emberrel feltehetően késsel végeztek. A holttesteket az áldozatok egyik családtagja találta meg, aki azonnal értesítette a rendőrséget és a mentőket. A rendőrök a ház több helyiségét feldúlva találták. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel annyit közölt: az idegenkezűség nem zárható ki, de a helyszíni szemle még órákig is eltarthat, a halál pontos okáról addig nem nyilatkozhatnak.

Több szomszéd is úgy nyilatkozott az  MTI-nek, feltűnt nekik, hogy a házban lakókat már két hete nem látták, sem az utcában, sem az udvaron. Egy fiatal férfi március 28-án látott a ház előtt egy számára idegen, nem a házban lakó férfit, akiről feljegyzést is készített.

Frissítés

Elfogta a rendőrség a balatonakarattyai hármas gyilkosság gyanúsítottját – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel vasárnap kora reggel. Péter Katalin elmondta: a rendőrség Budapesten fogta el azt a férfit, meglett körözésben szereplő személyautó is.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hőhe
2012. április 22. 13:31
A helyzet az, hogy nap mint nap önmaguk igazolják az "előítélet/ek" jogosságát. http://index.hu/belfold/2012/04/21/allt_a_pultnal_halalra_vertek/
Zokni
2012. április 22. 10:36
Ezt a tömény cigányozást! Minden állat ide ír be, itt élvezkedik, csámcsog, terjeszti a saját sötétségét, egy iszonyú családi tragédia kapcsán? Ki bátorította fel Önöket? Ki nevelte ilyenné Önöket? Ki az, aki előtt nem röstellik ezt a sok ocsmányságot? Emberek Önök? Gyilkoltak már Önök? Melyik börtönből lehet fórumozni?
smogger
2012. április 22. 10:30
Kiváncsi vagyok valóban cigány e az elkövető? Mindenesetre megnyugtató, hogy néhányan ezt közülünk látatlanban is biztosan tudják.
diotoro10
2012. április 22. 10:17
Onnan tudjuk meg, hogy magyar volt vagy cigány a gyilkos, hogy ha magyar volt mutogatni fogják, ha meg cigány dugdossák a kamerák elől...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!