Becsengetünk és elfutunk - A foci háza táján...

2012. április 12. 16:47

Könnyező focisták, megrendült edzők és üvöltő szurkolók — riportfilm a bundabotrányról.

2012. április 12. 16:47

Novák Tamás és Skrabski Fruzsina, ebben a hónapban a foci háza táján sepregetnek. A bundabotrányok hátterét tárják fel és ezúttal becsengetnek, de nem futnak el. Felgöngyölítik a maffiaszálakat és Kutasi Róbert halálának rejtélyét is. Láthatunk könnyező focistákat, megrendült edzőket és üvöltő szurkolókat. A riportfilmet az alábbi linken lehet megtekinteni.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MakkA
2012. április 13. 10:23
Miért lenne a foci más, mint az országban bármi? A korrupt, zsebre dolgozó rendőrség, a nagyhalakkal haverkodó, kisemberekre vadászó NAV, a mindent-megsarcoló, de saját magának minden megengedő képviselők. A fociban már 40-50 éve benne van a csalás. Csak régebben a Párt határozta meg, ki legyen a bajnok, kit kell futtatni - ehhez képest elenyésző volt a totócsalások száma. A labdarúgást nem lehet úgy megtisztítani, hogy hagyjuk a régi bundázós társaságot, és szemet hunyunk, hogy majd csak megjavulnak. A fiatalok itthon azért nem jutnak ötről hatra, mert ha bekerül egy közepes csapatba, legkésőbb az első edzés végén kioktatják, hogyha mnégegyszer ennyit fut, és így hajt, akkor eltörik a lábát - ne szívassa már az öregeket. Aztán jönnek a bundák, ami egyesek kiváltsága - és egy csomó ifi arról álmodozik, hogy bekerül egy nagycsapatba, és majd őt is megvesztegetik. De hát amikor a Parlamentben a törvénybe bekerülnek passzusok, nyilván valakinek a "bundázása" miatt (pl. cigaretta ügy...), akkor mit csodálkozunk, hogy a focicsapatok is bundáznak? Ahol a képviselők korruptak, ott a focisták (vámosok, rendőrök, autószerelők...) miért lennének mások? Ez a bundázás már sokadik hullámát éli, ismert volt már a hetvenes években is. Az illetékesek pontosan tudták, tudják, miről van szó. Nincs itt semmi látnivaló, tessék továbbhaladni. ma
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!