Damu: négy év, hat hónap

2012. március 20. 14:00

Jogerősen négy év, hat hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság erőszakos közösülés és más bűncselekmények miatt Damu Rolandot, akit egyúttal öt évre eltiltottak a közügyektől, és a perköltség kétharmadának megfizetésére is köteleztek.

2012. március 20. 14:00

Jogerősen négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte Damu Roland sorozatszínészt erőszakos közösülés és más bűncselekmények miatt kedden a Fővárosi Törvényszék, valamint 5 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától, áll az MTI tudósításában. A bíróság jogerős döntésével megváltoztatta a Pesti Központi Kerületi Bíróság tavaly szeptemberben hozott elsőfokú ítéletét. Első fokon hat év börtönre ítélték és hat évre eltiltották a közügyektől a sorozatszínészt, akit akkor súlyos testi sértésben, erőszakos közösülésben és személyi szabadság korlátozásában találtak bűnösnek.


A fénykép a Velveté.

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2012. március 21. 00:03
Nem tudom Damu ebből kijöhet-e még jól, de ha rázárják az ajtót akkor nagyon nehezen..
Senki Alfonz
2012. március 20. 22:36
Ez a mai ÁNUSZRÓZSAPOLLEN-es (next) párbeszéd a csúcsok csúcsa! Szék nem marad szárazon! Hát nem veszitek észre az alapvető hibát: ÁNUSZRÓZSAPOLLEN Zuglónak hazudja a lakását, a Kamu cigány meg az ítélet szerint Angyalföldön dádázott!!! Valamelyiküknek lehet akkora lakása, hogy átér két kerülethatáron? Vagy mindketten hajléktalanok a sínek között??
=nessuno=
2012. március 20. 22:11
Kevés.
Finale*
2012. március 20. 20:55
Megertem : ))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!