Már szól a Duna World Rádió

2012. február 28. 13:13

Hétfőtől megkezdte adását a közmédia önálló digitális műholdas rádiócsatornája, a Duna World Rádió. A világrádió a hazájuktól távol élő magyarokat tájékoztatja az anyaország történéseiről.

2012. február 28. 13:13

Európa, Észak-Afrika, a Közel-Kelet, Észak- és Dél-Amerika, Ausztrália és Új-Zéland magyar ajkú lakói minden nap ingyenesen hallgathatják a rádiót, amelyben naponta krónikák, hírek, közéleti és kulturális műsorok, műsorrészletek, összeállítások hangzanak el a Kossuth Rádió és a Bartók Rádió aznapi műsoraiból – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kommunikációs igazgatósága. A Duna Világrádió ízelítőt ad továbbá a magyar Közszolgálati Archívum egyedien gazdag kínálatában található klasszikus irodalmi, rádiószínházi, zenei és humoros felvételekből is – hívták fel a figyelmet.
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!