Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Gaskóék is sztrájkolnak

2011. június 15. 14:06

A LIGA Szakszervezetek is részt vesznek a június 29-én lebonyolítandó országos, ágazatokra kiterjedő sztrájkban.

2011. június 15. 14:06

A LIGA Szakszervezetek is részt vesznek a 2011. június 29-i országos, ágazatokra kiterjedő sztrájkon. A sztrájkban részt venni képtelen szervezetek országszerte forgalomlassító félpályás útlezárásokat hajtanak végre a Független Rendőr Szakszervezet koordinálásában.

A LIGA célja a sztrájkkal az, hogy a kormány ne változtassa meg a bejelentett módon a Munka törvénykönyvét, ne szüntesse meg az Országos Érdekegyeztető Tanácsot és ne vegye el a korhatár előtt nyugdíjakat. A nyugdíjrendszert a LIGA szerint átfogóan, egységesen és szakmai és társadalmi konzultációk mentén kell megreformálni. A LIGA kiáll az ENSZ és az EU által szorgalmazott, Magyarországon évtizedes hagyományokkal rendelkező háromoldalú érdekegyeztetési rendszer mellett.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2011. június 15. 16:08
Megint összefognak a liberálisok a szocikkal.. )
Kernel
2011. június 15. 15:08
Ki gondolta, hogy pont ők nem fognak majd sztrájkolni. Amikor van rá lehetőség akkor ők inkább nem melóznának. Ha sokat sztrájkol az ember akkor egy idő után már senki nem fogja komolyan venni. Itt is ez történik...
várúr
2011. június 15. 15:01
Ilyen vegyes 3 oldalú érdekegyeztetés sehol nincs Nyugat-Európában. Ráadásul a munkavállalók óriási többségét semmilyen formában sem érinti. Csak a volt komcsi országokban létezik hasonló, méregdrágán.
Honfi-fi
2011. június 15. 14:37
Valami amcsi maffia filmben láttam, ilyen gaskó mintájú M65-ös maffiózókat. Vagy tévedek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!