Egész nyárra kibérelt egy hotelt az MTVA

2011. június 15. 12:09

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap egész nyárra kibérelt egy révfülöpi hotelt, ahol az MTV Balatoni nyár című délelőtti magazinját forgatják majd.

2011. június 15. 12:09

A Magyar Televízió a nyár teljes időtartamára kibérelt egy révfülöpi szállodát, ahol a köztévé Balatoni nyár című délelőtti műsorát fogják forgatni - tudta meg az Origo. A műsor keretében negyvenfős stáb dolgozik júniustól augusztusig Révfülöpön, többek között azt filmezve, hogyan tanul vitorlázni Kovács Kokó István.

Az Origo megkérdezte Kálomista Gábor producert, aki Révfülöpön önkormányzati képviselőként is dolgozik. Szerinte ennek nincs köze ahhoz, hogy a műsort a településen forgatják, ő csupán annyit harcolt ki, hogy ne Horvátországban forgassanak nyári műsort. „Azt se tudom, milyen szerződést kötöttek a hotellel. Lehet, hogy nehéz elhinni, hogy valaki nem akar lopni ebben az országban, de én nem” - tette hozzá az Origonak.

A június 20-án induló magazinműsor negyvenfős stábjának elhelyezésére a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap egész nyárra kibérelt egy Balaton-parti szállodát. Ez - a honlapon szereplő árakkal számolva 800 ezer és 1 millió forint közötti összeget jelent naponta. Kondor Géza, a Hotel Révfülöp igazgatója szerint ugyanakkor az MTVA kedvezményt kap az összegből, ennek mértékét viszont nem árulta el.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2011. június 15. 13:23
Majd akkor kéne reklamálni ha emiatt negyedévenkénti gázáremelés lesz..
kukagyerek
2011. június 15. 13:08
Rohadékok! Erre van pénz, de ha egy kisgyereket kell külföldön gyógyíttatni, arra nincs! Úgy kell összekoldulni a rávalót. Hajrá 2/3!
Petrov
2011. június 15. 12:49
"a honlapon szereplő árakkal számolva 800 ezer és 1 millió forint közötti összeget jelent naponta. Kondor Géza, a Hotel Révfülöp igazgatója szerint ugyanakkor az MTVA kedvezményt kap az összegből, ennek mértékét viszont nem árulta el" nagyon helyes - az orvosok meg gályázzanak nettó 90k-ért (lol), mert aki csak nettó kilencvenet kap az annyit is és a ner-ben
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!