Nagy pénzből nagy focit remélnek

2011. április 05. 18:27

„Csak úgy vadásszuk a jó híreket a sportban” – idézi a Magyar Nemzet Borbély Zoltán sajtófőnököt, aki a szerződés-aláírással egybekötött sajtótájékoztatón beszélt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Kánai úti székházában.

2011. április 05. 18:27

A labdarúgó-utánpótlásra fordítható 2,2 milliárd forintos állami támogatás a lap szerint új távlatokat nyithat a sportágban. A Nemzeti Sportintézet főigazgatója, Szabó Tamás szerint nem volt még példa arra, hogy a magyar állam ilyen összegű segítséget nyújtott volna a fiatal labdarúgóknak.

Czene Attila sport államtitkár kiemelte, háromoldalú szerződést írnak alá, a sportcélú támogatást pedig két részre lehet osztani. 1,8 milliárd forintot kapnak az akadémiák, 400 milliót pedig a Bozsik-program újraélesztésére költhet el a szövetség. Csányi Sándor MLSZ-elnök kiemelte, 16 csapat utánpótlásbázisa, illetve akadémia részesül a 2,2 milliárd forintból, amelyek között első és másodosztályú gárdák utánpótlásbázisai is szerepelnek.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagytestver
2011. április 07. 09:53
Tessenek létrehozni a Kurva Akadémiát. Itt képeznék a luxus escortokat, akik több nyelven beszélnek, tőzsdéről és Platonról csicseregnek (láttam ilyet, létezik, egy haveromnak Londonban bebeszélte, hogy tegyék közössé a bankszámlájukat, neki nem volt egy fontja sem rajta, a srácnak minden pénze, áh, nem lopta el a pénzt, áh), de az útszéli more ribiket is itt képeznék, aztán a fociban bevált legális emberkereskedelem mintájára eladnák őket, és tennék mindezt a jónép adójából, ahogyan ezektől a Tetvektől már megszoktuk.
drieno
2011. április 07. 09:13
2,2 milliárd nagy pénz? A Rapid Wien évi költségvetése 2,9 milliárd, és azért nem egy európai sztárcsapatról van szó!
egysegelem
2011. április 06. 10:12
A magyar foci igy is ugy is halott, 2.2M az semmi, egy kozepes europai jatekos ara, ettol semmi sem lesz jobb.
müller
2011. április 06. 09:45
"úgy tűnik Magyar Gárda marad Magyarország egyetlen funkcionáló rendvédelmi szervének" Látom humorod is van. Attól, hogy alakzatban vonulgatunk, még nem vagyunk rendvédelmi szerv. Főleg, hogy SEMMILYEN eszköz nincs a kezünkben, a törvényeket pedig nem lépjük túl és erre büszkék is vagyunk. Oké, egyszer kiköltöztettek egy családot Galgagyörkön - én is segítettem már költözésben egy barátomnak, de attól még nem nevezném magam rendvédelmi szervnek... Vágási Feri is költöztetett, de...na jó őt azért már talán nevezhetjük rendvédelmi szervnek: http://www.youtube.com/watch?v=BhcYjQMk_R8 :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!