Vádat emeltek az OMMF volt vezetői ellen

2011. január 04. 10:27

Az Országos Munkaügyi és Munkavédelmi Főfelügyelőség volt vezetőit többrendbeli, hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítással és hivatali visszaéléssel vádolják.

2011. január 04. 10:27
Vádat emelt Papp István, az Országos Munkaügyi és Munkavédelmi Főfelügyelőség (OMMF) volt elnöke, Cseke Zoltán volt főosztályvezető, valamint három egykori vezetőtársuk és egy ügyintéző ellen a Fővárosi Főügyészség - írja a Magyar Nemzet. A főfelügyelőség volt vezetőit többrendbeli, hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítással és hivatali visszaéléssel vádolják.
 
A vádlottak úgy módosítottak az OMMF-nél megtalálható és onnan lekérdezhető adatokat, hogy egyes vállalkozások akkor is részt vehettek közbeszerzési eljárásokon, és igényelhettek állami támogatásokat, ha erre nem lettek volna jogosultak.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drieno
2011. január 04. 12:30
és mi lesz azzal, aki a mal rt-vel foglalkozott, és mindent rendben lévőnek talált?
nyugalmazott tanár
2011. január 04. 11:58
Na, már megint. Mely korábbi pártapparátusból szalasztották ezeket a vezetőket? El nem tudom képzelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!