Maffiaszál az alsóörsi gyilkosságban?

2010. szeptember 06. 08:33

Tarjányi Péter szerint lehetséges, hogy bérgyilkos volt az alsóörsi rendőrgyilkosságot elkövető férfi. Szőcs Bálintról kiderült maffiakapcsolatai is voltak - írja a Blikk.

2010. szeptember 06. 08:33
Tovább keresik az esetleges kapcsolatot az agyonlőtt alsóörsi rendőr, Gamauf János, és gyilkosa Szőcs Bálint között - írja a Blikk. Elképzelhető, hogy Szőcs Bálint bérgyilkos volt és a rendőr egy tervezett akciójában zavarta meg - nyilatkozta a lapnak Tarjányi Péter rendőrségi szakértő. Tarjányi szerint az sem kizárható, hogy másvalaki húzta meg a ravaszt, majd úgy állította be, mintha Szőcs tüzelt volna. A lap megtudta, Szőcs Bálintról kiderült, hogy kapcsolatban állt az automaffiával.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. szeptember 06. 14:26
21-én
MakkA
2010. szeptember 06. 13:02
Amúgy már az elkövetés napján felvetettem, hogy valami nagyobb bulira készültek, de elcseszték. És a szálakat úgy tudták elvarrni, hogy az egyiket beáldozták - az elkövető meghalt, ügy lezárva. Mindenkinek "jobb", ha nem firtatják, hogy milyen kocsi is volt, és hányan ültek benne. Amikor 1998-ban megalakult a fidesz kormány, ha jól emlékszem ott is ilyen tájban volt a móri mészárlás - aminek a valós okát ma sem tudni. Én akkor is azt mondta, terrorcselekmény, üzenet valakiktől. Esélyes, hogy itt is ilyen készült, csak az elkövetők hibáztak, tévedtek. (Vannak ötleteim, hogy kik voltak, mit akartak, és miért, és miért így sikerült - de hát Pintérnek is élni kell valamiből.) MA
MakkA
2010. szeptember 06. 12:19
Lehet, hogy arra bérelték fel, hogy lője főbe magát, de az első kettő célt tévesztett, és az utast, meg a rendőrt találta el. MA
kispufi
2010. szeptember 06. 10:59
hát igen, a bérgyilkosok általában végeznek magukkal. minden egyes tettük után. a fenyő-gyilkosságról is csak annyi bizonyos, hogy bérgyilkos tette. javaslom, nézzék át, az azt követő napokban ki követett el öngyilkosságot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!