Hősi halottá nyilvánítanák Gamaufot

2010. szeptember 07. 11:31

A Független Rendőr Szakszervezet azt kéri az ORFK-tól: fontolják meg az Alsóörsön meggyilkolt főtörzsőrmester hősi halottá nyilvánítását.

2010. szeptember 07. 11:31

Kedden megérkezhetett a Független Rendőr Szakszervezet levele az Országos Rendőr-főkapitánysághoz, melyben az Alsóörsön meggyilkolt Gamauf János hősi halottá nyilvánítását kérik. Az ORFK-nak harminc napja van a kérdés megfontolására, amennyiben pozitív választ adnak, a Belügyminisztériumhoz kerül az ügy.

A 29 éves rendőrtisztet egy közúti igazoltatás során lőtték le Alsóőrsön. A férfit Pintér Sándor belügyminiszter eredetileg szolgálati halottnak nyilvánította, amit a következőképp indokolt: „nem áll fenn a hősi halottá való nyilvánítás, hiszen szolgálat közben, de nem rendőri tevékenysége, vagyis az intézkedés miatt érte a halálos lövés”.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2010. szeptember 07. 14:39
Azért az érdekes, hogy a pesten elgázolt rendőr esetében már délután szerepelt- nyilatkozott- Pintér elvtárs. Ebben az ügyben csak 1 hét múlva mondott 2 mondatot. Azóta se semmit.
sky.net
2010. szeptember 07. 13:57
nyomozzák már ki előbb ki és miért ölte meg , vétlen áldozat e? vagy netalán szedte a védelmi pénzt ...valamilyen gyanús kapcsolata volt a maffffiával ?, zsarolta őket stb ha esetleg később derül ki hogy az előléptetett hősi halott maga is maffiózó vala ... hát akkor azzal méteres fszra futnak rá megint ... de hogy a fakabát szaxerkezet ennyit nem képes átgondolni az azért gáz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!