Feljelent a Jobbik

2010. augusztus 02. 12:57

A radikális párt a Club Aliga nevű egykori MSZMP-s pártüdülő kételyeket felvető körülményei miatt tett feljelentést az ORFK-nál.

2010. augusztus 02. 12:57

A Jobbik képviselője az ORFK Teve utcai székháza előtt tartott sajtótájékoztatón bejelentette: a párt hétfőn a balatonvilágosi Club Aliga eladásának ügyében feljelentést tett.

Hegedűsné Kovács Enikő elmondta: a rendszerváltás előtt pártüdülőként használt ingatlant 2007-ben privatizálták, de a szerződéseket az eladás után titkosították. Ez szerinte kimeríti a közérdekű adatokkal való visszaélés fogalmát.

Hegedűsné kijelentette: „Pletykák arról szólnak, hogy mélyen áron alul értékesítették a negyven hektáros ingatlant, gyakorlatilag kimondhatjuk, hogy körülbelül a tizedéért a reális értéknek”. A vásárló cég ügyvezetője a jobbik információi szerint „egy izraeli katonatiszt, legalábbis izraeli katonatiszt volt korábban”.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kaposztasi
2010. augusztus 02. 22:27
A titkosítás arra jó,hogy mondjuk vérforraló ügyekbe ne lehessen belelátni.A titkosítás ellenszere a titkosítás feloldása. Erre vannak technikák, és ha kimeríti a köztörvényes bűncselekmény fogalmát, akkor lépni kell ebben az ügyben is.Természetesen ez függetlenül a Fidesztől is megtehető, mint látjuk a jogot betartva is lehetséges. Az elévülés még messze van. Mindenesetre kíváncsian várom a fejleményeket ebben az ügyben is . Azt azért nem értem , hogy miért nem mongol, albán vagy esetleg amerikai, svájci állampolgár a befektető ?
hori77
2010. augusztus 02. 17:19
mondjuk nem értem ezek az iratok miért titkosak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!