Bunyó Ferencvárosban?

2010. augusztus 27. 19:23

Az MSZP szerint összeverekedtek Gegesy Ferenc regnáló polgármester csoportosulása és a Jobbik kerületi politikusai a IX. kerületben.

2010. augusztus 27. 19:23

Az MSZP szerint pénteken, a fővárosi IX. kerületben összeverekedtek Gegesy Ferenc regnáló polgármester csoportosulása és a Jobbik kerületi politikusai. Pál Tibor, a szocialisták IX. kerületi polgármester-jelöltje közleményében úgy fogalmaz, hogy indulásával olyan Ferencvárost szeretne elérni, ahol fényes nappal nem fordulnak elő hasonló esetek. Hozzátette: nem szeretne olyan kerületben lakni, ahol vannak, akik ennyire nem képesek együtt élni, együtt működni.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hori77
2010. augusztus 30. 11:36
az mszpsek meg csak nézték a bunyót??
gentry
2010. augusztus 28. 12:08
Miért nem lepődöm meg, hogy a Jobbik és az agresszió egy cikkben szerepel...
Ultima Ratio
2010. augusztus 28. 11:10
Remélem a Jobbikosok KURVÁRA megverték őket.
sine ira et studio
2010. augusztus 27. 22:15
A Fidesz színeiben az MSZP szerint állítólag indul valaki, akit ugyanúgy hívnak, mint Angyalföld polgármesterét. Persze, nem nyíltan, csak úgy titokban, de az illetőről még senki sem hallott. Ergo kamuesélyes. Ha ez csak feleannyira igaz, mint a másik MSZP-s hír, akkor már megint csak kalóriaégetésre jó, hogy a billentyűzetet verjük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!