Budapest Obamáját keresi az SZDSZ-utódpárt

2010. július 26. 11:59

Volt SZDSZ-es képviselőkből alakult tavaly az Új Pólus egyesület. Egyelőre nem dőlt el, indítanak-e főpolgármester-jelöltet.

2010. július 26. 11:59
A Bőhm András, Lakos Imre, Geberle Erzsébet volt SZDSZ-es országgyűlési képviselők nevével fémjelzett, tavaly ősszel alapított Új Pólus. Még nem dőlt el, indítanak-e főpolgármester-jelöltet, ám Lakos Imre szerint elő kellene állnia egy hiteles, függetelen városmenedzsernek, „Budapest Obamájának”, aki mögé fel tudnak sorakozni a civilek, az MSZP, az SZDSZ és az MDF is. 
 
Szerdán alakul meg az Új Pólus csepeli szervezete, a párt számára tulajdonképpen ez lesz az önkormányzati kampány nyitánya. A rendezvényt Horváth Gyula fővárosi szocialista képviselő szervezi.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Outer-senshi
2010. július 26. 17:26
Keressétek!! A maradék libsi szavazókat is meg kell osztani!:)))))))))
red label
2010. július 26. 17:20
Ki az a fekete,néger,mesztic......nem tudom, melyik nem sértő?????
johnnycage
2010. július 26. 16:15
És mit szól ehhez az Új Westend és az Új MOM Park egyesület? :)
tevevanegypupu
2010. július 26. 13:59
Ez kb. olyan mint a szema, az Ungar Klara fele probalkozas.. Sok kis ilyen izet inditanak, a vegen megint megakadalyozzak Tarlos megvalasztasat, es jon egy ujabb Demszky-szeru hulye, aki befejezheti a rombolast. Sok mar nem kell hozza Budapestnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!