Bokros Lajos a kihívó

2010. január 06. 08:14

Az MDF Orbán Viktor legerősebb és egyetlen komoly kihívóját állította ki a 2010-es választásokra- jelentette ki Dávid Ibolya.

2010. január 06. 08:14
Bokros Lajos miniszterelnök-jelöltségével az MDF Orbán Viktor legerősebb és egyetlen komoly kihívóját állította ki a 2010-es választásokra - jelentette ki Dávid Ibolya, az MDF elnöke az MTI-nek adott interjújában. Mint mondta, az idei európai parlamenti választás bizonyította be, hogy van helye, létjogosultsága a felelős konzervatív politikának, amit az MDF képvisel. Bokros hazatérte után Habsburg György veheti át helyét Brüsszelben.

Az MDF-hez újonnan csatlakozott Katona Tamás, Roszík Gábor, Debreczeni József, Király Zoltán, valamint Somogyi Zoltán és Szécsi Gábor, és növekszik a párt ifjúsági szervezete is, fogalmazott Dávid. Az MDF január közepén hirdeti ki országos listáját. Dávid Ibolya az MTI-nek kijelentette: nincs olyan politikai párt ma a parlamentben, amellyel az érték-, és programalapon politizáló MDF előre tudna szövetséget kötni a választásokra.

Az MDF-et nem vezérlik hatalomtechnikai megoldások, megalakulásától kezdve egy olyan demokratikus párt volt, amelyik a koalícióra, az érvelésre épített, és 2010-ben is azoknak a választóknak kínál alternatívát, akik minőségi politikát várnak el - jelentette ki Dávid Ibolya. (MTI)

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szenzor
2010. január 06. 20:04
Nah, skacok, adtam egy nagy piros pontot a fognyűvő rozmárnak! Tényleg és őszintén, nem poénból (na persze a sok-sok fekete mellé, amit eddig adtam:-]] ) http://malacnews.freeblog.hu/archives/2010/01/06/Bokros_piros_pontja/
Nemhivo
2010. január 06. 18:58
Tetszik vagy nem, akkor is igazat mondott D.I... Ezt a "választást" ugyan valszeg eldöntik majd a "hívek", hiszen elég sokan vannak...sajnos.. Bokrost mocskolni ugyan lehet(?), de vitába legyőzni nehéz lenne..))
kalandféreg
2010. január 06. 18:15
"Az MDF-et nem vezérlik hatalomtechnikai megoldások, megalakulásától kezdve egy olyan demokratikus párt volt" Pffffff!!! "2010-ben is azoknak a választóknak kínál alternatívát, akik minőségi politikát várnak el" ááááááááá pffffffffff juuujjjjj (vinnyog, röhög, földön csúszva folyik a könnye a röhögéstől)
kalandféreg
2010. január 06. 18:12
Orbán kihivója??? Én meg azt hittem, hogy a szocik kormányoznak és Gyurcsá... Bajna... Mesterházynak vannak kihivói, pl. Bázsüsz, meg OV. Mik vannak itten
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!