Ganxta Zoleeval ébredhetünk a Neo FM-en

2009. november 18. 18:07

A rapper és Lovász László műsorvezető vezetik ideiglenesen a csütörtökön induló rádió reggeli műsorát.

2009. november 18. 18:07
Ganxsta Zolee és az ex-danubiusos és tévés Lovász László vezetik majd a csütörtökön induló NeoFM reggeli műsorát hétköznap 6-tól 10-ig. A Kamikáze című műsor ideiglenes lesz, de az év végéig egészen biztosan marad. A csatorna 2010-től akar előrukkolni egy nagyszabású reggeli műsorral.

Szerdánként este 8-10 között a Beugró című műsor stábja jelentkezik a Beugró Plusszal. A stáb tagjai - Novák Péter, Rudolf Péter, Kálloy-Molnár Péter, Pokorny Lia, Szabó Győző -  saját ötletek alapján rotációban vezetik majd a műsort - mondta el az origonak Kádár Tamás, az EMG Est Media Group ügyvezető igazgatója. A Neo és a Class adása csütörtökön hajnali 00:00:10-kor kezdődik zenével. Kádár nem árulta el, melyik szám lesz hallható elsőként a csatornán. 

Ganxsta Zolee vezeti a Neo reggeli műsorát (origo)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!