Bokrost akarja kormányfőnek az MDF

2009. november 26. 09:40

A miniszterelnök-jelölttel kapcsolatos végső döntést az MDF Országos Választmánya legközelebbi találkozóján hozza meg.

2009. november 26. 09:40
Az MDF elnöksége legutóbbi ülésén egyhangú szavazással Bokros Lajost javasolja a párt miniszterelnök-jelöltjének. A végső döntést az MDF Országos Választmánya legközelebbi találkozóján hozza meg - közölte a párt.
 
"A populista, jövőt felélő társadalom- és gazdaságpolitika mára tönkretette az országot. Ezt a helyzetet egyfelől a szocialisták felelőtlen kormányzása, másfelől a Fidesz tartalmatlan és szélsőségesen érzelmi politizálása idézte elő. Ezen két párt terméketlen szembenállása nyomán egyre erősödik a szélsőjobboldal" - szögezi le az MDF országos elnöksége.
 
Valamint hozzátették: "Ma Magyarországon a demokrácia, a szabadság és a társadalmi szolidaritásra épülő piacgazdaság megerősítésére, józan, párbeszédre épülő közéletre van szükség. Ezeket az értékeket megerősítő programra, amely egyszerre mutat kiutat a válságból és biztosítja a tartós gazdasági növekedést. Bokros Lajos személyében a Magyar Demokrata Fórum ilyen alternatívát kínál az országnak"

Bokros újratöltve (Merengő)
 
Bokrost akarja kormányfőnek az MDF elnöksége (Hírszerző)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2009. november 28. 19:38
Peter252! Van itt egy-két fasz fizetett baloldali magyargyülölő, akiket meg lehet érteni valahol az érdekeik miatt/medve, honphibu, nemhivo stb./ De te pajtás a naivan hülye kategória koronázatlan üstököse vagy.
haha
2009. november 28. 16:46
Utolsó mondat értelmetlen lett:) Tehát minden 18 év felettinek kellene egészségügyi hozzájárulást fizetni+magánbiztosítók lennének
haha
2009. november 28. 16:44
A tegnapi Estében volt a Bokros Lali és a műsorvezető felsorolta egypár tervezetét. Hát a tradicionális baloldali szavazók biztosan nem szavaznak rá. Egy példa: mindenkit 18 év felettinek kellene, tehát nyugdíjasoknak is.
denever
2009. november 27. 08:35
Habsburg úr kinézete a háttérben leginkább egy meló utáni kasszafúróéra hajaz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!