Jövőre választás, és sztrádaátadási dömping

2009. szeptember 22. 08:55

Ebben az évben várhatóan már nem helyez forgalomba hosszabb autópálya-szakaszt a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., az átadásokat jövőre halasztják.

2009. szeptember 22. 08:55
A Népszava hétfői számában azt írták, hogy feltehetőleg idén már nem készül el a Szegedet Makóval összekötő M43-as első, mintegy hét kilométer hosszú szakasza. Ez az építkezés előreláthatólag a jövő év elejéig húzódik majd.

Jövőre viszont a tervek szerint forgalomba helyezik például az M31-es gyorsforgalmi utat, az M6-os új szakaszát, egy újonnan épülő M4-es pályarészt és az M43-as út 31 kilométeres szakaszát egy Tisza-híddal. Ugyancsak átadják az M9-es pálya 51-es és 54-es utak közötti részét, és az M0-s gyűrűt a gödöllői M3-as csomóponttal összekötő M31-es utat.

Választási év jön - átadnak egy csomó sztráda-szakaszt (Stop.hu,MTI)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2009. szeptember 22. 11:00
Meg ha átadnák a sztrádaépítés címén ellopott milliárdokat, és kiosztanák a megszorítások helyett, még nyerhetnének is. Így csak a a néhány csókos nyer, de azok sokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!