Az SZDSZ-gyilkos Bokros Lajos hazatér

2009. június 09. 06:45

Néhány hónap múlva Bokros Lajos az MDF országgyűlési kampányának is húzóarca lehet, Habsburg György pedig készülhet Európába. Még több felnőtt politika, még több ész.

2009. június 09. 06:45
Bokros Lajos csak néhány hónapig lesz brüsszeli EP-képviselő, ezután átadja a helyét az MDF EP-listáján őt követő Habsburg Györgynek – tudta meg a Magyar Hírlap. Bokros Lajos lenne az MDF húzóembere a következő országgyűlési választáson is. A pártban a vasárnapi eredmények elemzéséből azt szűrték le, hogy Bokros egyértelműen az SZDSZ egykori szavazóit hódította el, amire a parlamenti voksoláson is nagy szükség lesz.

A vasárnapi siker meglepte az MDF vezetését, a párt egyes helyeken hat-hét százalékos eredményt ért el úgy, hogy a plakátokon kívül semmiféle kampánytevékenységet nem folytatott. Csongrád megyében például, ahol az MDF politikájával elégedetlen helyi erők nyilvánosan szabotálták a munkát, 5,9 százalékot értek el. A siker ellenére többen is kizártnak tartják, hogy az MDF újra frakciót tudna alakítani a parlamentben.

Habsburg György váltja fel Bokrost Brüsszelben? (Magyar Hírlap)


Politológusok: sok SZDSZ szimpatizáns szavazott az MDF-re (ATV)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Merillincs
2010. február 12. 12:37
Bokros Lajos - "húzóarc". A bajszára kötik a kamiont majd?
andrasvag
2009. június 09. 13:08
istennek nem találom a hírt, de volt vhol egy félmondat, h annyira még sincs az mdf a tt nélkül. sztem a hirszerzon láttam, de nem vok benne biztos... itt is van erre utalás: www.inforadio.hu/hir/belfold/hir-282639
TuRuL2k2
2009. június 09. 10:03
andrasvag: Épp ez az, hogy a TT _nélkül_ is be tudtak jutni, ami azért elismerésre méltó. A Hit Gyülekezete nem tudom, kivel kooperált (azon a rendezvénysorozaton, amin Bokrost vendégül látták, pár nappal később Kósa volt a vendég).
andrasvag
2009. június 09. 09:45
a tt-t és a hitgyülit ne feledjük. a hitgyülivel a kooperálás sztem elég mocskos húzás, de ő bajuk... kíváncsi leszek mondjuk 65%-os részvételnél mire lesz ez elég...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!