Ezek tényleg az utolsó ukrán katonáig akarnak harcolni

2023. július 18. 06:13

A kijevi haderő mindössze ilyen speciális módon szokott leszállni a bicikliről.

2023. július 18. 06:13
null
Apáti Bence
Facebook

„Ugyan a magát a Pride-on, önérzetesen fóliába csavaró »szakértő«,  Rácz András meg a háborús uszító dollármédia ebben az ügyben egészen mást mond –szerintük az ukrán ellentámadás természetesen nem bukott meg, a kijevi haderő mindössze ilyen speciális módon szokott leszállni a bicikliről – de mindegy is, őket ezért fizetik, és láthatóan rendesen odateszik magukat, megdolgoznak a dollárért. 

Ráadásul Rácz úr jóslatain és elemzésein csak a 444 szerkesztősége nem szokott gurgulázva röhögni; egy évek óta megvakult tyúknak is több találta van, mint neki.  De az azért rémisztő, hogy az ukránok úgy hullanak mint a legyek, a nyugati fegyverek egy igen jelentős része pedig napok alatt odaveszett, de a háborús pszichózisban lévő nyugati országok, plusz az amcsik csak nem hagyják abba az uszítást. (Meg Kijev felfegyverzését.) Ezek tényleg az utolsó ukrán katonáig akarnak harcolni.”

Nyitókép: STR / Ukrán elnöki hivatal sajtóosztálya / AFP 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. július 18. 20:19
Most látszik hogy milyen jó volt nov. 4.+én abbahagyni a Forradalmat... Még pár 1000 halott lett volna...
B_kanya
2023. július 18. 19:25
"Andras Racz 2023. július 18. 19:07 Kifejezetten megtisztelő, hogy immár egy igazoltan kiváló balett-táncos ... #viccesesszanalmaskozottfeluton" A fészen már nem mersz beszólni, bandika? :))) Vagy ott vár a tábori Rabbi?
Andras Racz
2023. július 18. 19:07
Kifejezetten megtisztelő, hogy immár egy igazoltan kiváló balett-táncos (!) is úgy gondolja, hogy nyelvtudás és helyismeret nélkül is megalapozott véleményt tud alkotni ennek a háborúnak olyan, viszonylag bonyolult problémáiról is, mint a veszteségek elemzése, így aztán szerény személyemet megszólításra méltónak ítéli :) #viccesesszanalmaskozottfeluton
Ma is bukik a Zorbán...
2023. július 18. 16:22
Mikor lázad már fel az ukrán nép, amiért a Zselé feláldozta őket a bolsevik terroristák háborújában?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!