A DK tényleg híven őrzi ezeket a hagyományokat

2023. június 16. 16:15

A hazugságot, a privatizáció néven folytatott lenyúlást.

2023. június 16. 16:15
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Ha a hazugságot, privatizáció néven folytatott lenyúlást, idegen hatalmak kiszolgálását és a mindehhez párosuló szellemi, lelki, erkölcsi sivárságot a rendszerváltás baloldali jellemzőjének tekintjük, akkor igen, a DK tényleg híven őrzi ezeket a hagyományokat.”

***

Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. június 23. 16:25
Nem kell ahhoz annyi idö, hogy rosszabbúl érezzük magunkat, elég téged megpillantani Zsolti. A bulldog-szerü fizimiskádat. Azonnal rosszabbúl érzi magát az ember. Nektek ehhez meg sem kell szólalni. A DK-sok látványa már önmagában is egy életminöségromlást okoz.
Lajoss
2023. június 18. 23:03
Jaj,Biczitomi,a tolvajokat szolgálva reklamálsz? Ehhez azután tényleg vastag bőr kell.
salamonhihii
2023. június 18. 12:58
Nem tudod ki "Kötter Tamás"? A magyar Houllebecq, ugyanolyan gusztustalan, mint ez eredeti, csak tehetség nélkül, és most nem fogom a kicsi sárga savanyú poént csavargatni, egy rossz író, aki most a szoftnyilas médiában keménykedik, géppisztollyal pózol. Nagy legény, de közben Biczi Tamás néven a rezsimluvnya Tuzson Bence társa volt egy ügyvédi irodában, úgy nőtt bele Orbán seggébe, hogy ki sem lehet majd belőle operálni. Már élvezem ahogy egyre nagyobb hülyét csinálsz magadból hehee.. Köszönjétek Matolcsy privatizációért felelős biztosnak,a spontán privatizáció atyjának
P.S.
2023. június 18. 11:52
MKP-MDP-MSZMP-MSZP-DK-Momentum az ifjúsági tagozat és a többi 1%-os sallang egy tőről fakad = Lenínfiúk és -lányok. Gyilkoltak, loptak, raboltak és sokszor átöltöztek meg beépültek. A NER-be ez most nehezen megy, meg hülyék is hozzá. Helytartójuk a Sólyom kikopott, már hatástalan, utódai meg kussolnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!