Kabul rózsája luxuslángost eszik

2021. augusztus 24. 13:03

Netán Tímea elirígyelte Jakab prolitikai gasztroblogját?

2021. augusztus 24. 13:03
null
Rákay Philip
Facebook

„Kabul rózsája luxuslángost eszik.

Nem arról volt szó eddig, hogy a lángos is megfizethetetlen luxuscikk a Fidesz Magyarországán? Ahol az ilyesmi csak a NER-lovagok és a kevesek számára elérhető? Ejnye! 

Netán Tímea elirígyelte Jakab prolitikai gasztroblogját? Csak szólok: a friss sajtos-tejfölös lángos nem annyira plebejus ám, mint a krumplistésztás tömlőssajt, zöldült parizerrel!”

Nyitókép: Rákay Philip Facebook oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2021. augusztus 30. 04:49
Amíg tömi magába,addig legalább nem mesterkedik azon,hogy letiltassa a facebook fiókomat. Kabul fonnyadt rózsája.
konfucius
2021. augusztus 29. 12:23
Én is ott eszek, basszus. És kiszolgáltak? Látod ? Akkor ez az ország, és benne az emberek nem kirekesztőek. Még te is ehetsz ott lángost. Pedig nem érdemled meg. Az tényleg jó lángos.
syphax
2021. augusztus 28. 15:26
Kabul rózsája bammeg. Pazarlod a DOLGOZÓ NÉP PÉNZIT--a közpénzt--holmi LÁNGOSOKKAL FOLYTATOTT ÉLVEZKEDÉSRE..BAZZDMEG KISANYÁM!
Vakfolt
2021. augusztus 25. 13:46
"a friss sajtos-tejfölös lángos nem annyira plebejus ám" A Király utcában volt régen egy lángosozó, már akkor jó drága volt, és a legótvarabb tolle trapistával meg frisföllel igenis sikerült teljesen proli szintre vinni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!