Orbán és fideszes bűntársai gyakorlatilag kirabolták a szerencsétlen magyar népet

2021. július 13. 10:19

Ez a rideg fideszes valóság!

2021. július 13. 10:19
Dániel Péter
Facebook

„A minap a kedves feleségem sütött pár lángost, megittunk hozzá egy korsó sört... és akkor hirtelen eszünkbe jutott, hogy a magyar állampolgárok többségének már ez is megfizethetetlen luxus. Hiszen Orbán és fideszes bűntársai gyakorlatilag kirabolták a szerencsétlen magyar népet, magas a munkanélküliség aránya, tombol az infláció és ezért az egekben vannak az árak is. A magyar társadalom jelentős része nyomorban él. A legtöbb magyar családnak még egy balatoni nyaralásra sincs már módja. A fideszes oligarchák ugyanis szinte kisajátították a »magyar tengert«.... is. Lezárt partok, drága strandok és elképesztően magas árak még a legolcsóbb büfékben is.... ez a rideg fideszes valóság! Egy lángos például akár 800-1000,-forintba is kerülhet a Balatonnál. Az átlagos magyar állampolgárok pedig már ezt sem engedhetik meg maguknak... a gyalázatos, korrupt orbáni diktatúrának »köszönhetően«! Vajon meddig tűrik még ezt némán a magyarok?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 352 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dr. Dániel Péter ügyvéd
2021. július 15. 20:32
Na most már pofa be ócska fideszes csicskák! Mára befejeztem az oktatást, baszom a kurva anyátokat!
Faterohm
2021. július 14. 15:15
Petike! Van Péter nevű barátom, de valahogy nem közeliheted meg ész szempontjából sem. Tudod aki kirabolta az embereket, az ép a te alkoholista elkúrtuk főnököd volt. Mindenünket elvett, agyon adóztatott, eladta ami nem az övé volt. Korrupt hazudozó gerinctelen politikus. Saját népére lövetett, lovasrhamot vezényelt, bizonyíték nélkül embereket csukatott be. A Balatontól annyit, hogy három turisztikai cég került a tulajdonába. Na ki akkor a tolvaj??? Írhatnék egy regényt a bűnei ről, de feleslegesnek tartom nem nézlek annyiba, hogy több időt pazaroljak rád.
Folyékony Szilárd
2021. július 14. 13:45
Annak idején a Kádár birka magömlést kapott ha 4 év várakozás után átvehette álmai trabantját. Ma az Orbán birka elélvez, ha vehet butított swiftet, daciát évtizedes benzinmotorral 5 millióért újonnan. Vagy támogatja őt álmai führere az építkezésében ami már a triplájába kerül. Eközben a nyomorgó nyugat legújabb vw id3-at, bmw i4et, Porsche taykant használ. És csak röhög a csóringer Orbán birkán.
Folyékony Szilárd
2021. július 14. 13:34
Azért ez nem teljesen így van. A fideszbirka nem nyomorog, egyszerűen csak lángosra meg egy sörre futja neki egy olyan Balatoni strandon, ahol a szomszéd strandoló fasza a szájába lóg, olyan tömegnyomor van. A fideszbirka ezt érdemli. Ennek tapsol. Miközben führere és fasiszta seggnyaló oligarchái a jachtjaikon dőzsölnek, repülőkkel repkednek és kurvákat basznak valahol az adrián, neki ennyi jut és ezt élvezi. Élvezi hogy kaphat Dacia logant meg Suzuki swiftet, nyomorgó Balatoni strandot, dupla építőanyag árakat állami támogatásra aminek a felét ő fizeti. A fideszbirka ezt érdemli. Mint a Kádár birka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!