Nem jut gyümölcs, hús az asztalra

2021. április 27. 08:17

Ide jutott Magyarország.

2021. április 27. 08:17
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Nem hittem, hogy eljön az idő, amikor a magyar gyümölcs luxuscikk lesz. Pedig most ez történik. Sokkoló cikkek jelennek meg sorra arról, milyen elképesztő drágulás elé nézünk. Hús, kenyér, tej, gyümölcs – csupa olyan dolgok, amelyeknek minden háztartásban ott kellene lenni. De nincsenek ott, mert nagyon sok idős ember ezt már nem tudja kifizetni. Akik már a nyugdíjak érkezésekor tudják, hogy a hónapban nem jut minden napra gyümölcs, minden hétre hús az asztalra. Mert nincs miből: Ide jutott Magyarország.

Mi pedig véget vetünk annak, hogy Magyarországon a nyugdíjas kor sokaknak egyet jelent a szegénységgel. 2022 után visszaadjuk az időseknek járó megbecsülést! Olyan kormányt adunk a mostani helyébe, amelynek az időskori szegénység felszámolása elsőrangú erkölcsi kötelessége lesz!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wasserwoman
2021. április 29. 06:04
Ide jutott Magyarország,hogy egy másoktól ellopott szemlőhegyi villában luxuséletet élő valaki összevissza hazudozza a sajtót a szegénységről
masikhozzaszolo
2021. április 28. 08:24
Mert kicsi az asztal. Azért nem jut hús és gyümölcs az asztalra, mert a szarvasgombától és a kaviártól nem fér el.
egripeti77
2021. április 28. 08:01
Láttad volna az asztalunkat 2002 és 2010 között Klári! Nem volt rajta semmi, csak a fizetési felszólítások. Üzenjük Ferinek: köszönjük azokat szép éveket.
Pitypangocska
2021. április 27. 22:13
Ennyire vastag bőr nem lehet még a Te (Gyurcsányné) arcodon se! Van merszed ilyet mondani? Demensnek nézitek a magyarokat? Akkor nézzük a múltadat: 1., Az Apró klán kifoszotta az országot (meg a Szemlő hegyi villa tulajdonosát) a cocializmus alatt. 2., az Apró-klán és Gyurcsány kifosztotta az országot a privatizáció ideje alatt 3., a Gyursány-kormány az államcsőd (és polgárháború) szélére sodorta az országot. És ma is enyves a kezetek. Szóval, ennek tükrében először magatokon kezdjétek a számonkérést! Ti mit tesztek a szegénység ellen?? Tegyétek közzé az általatok jótékonysági adományokra költött összegeket, ajándékokat! Ne szerénykedj, és nyugodtan mutass jó példát, ha már jár a szád! Minden este nyisd ki a Szemlő-hegyi villátok kapuját, és osszátok meg a kaviáros vacsorátokat az éhezőkkel! Juttassatok legalább morzsákat a rászorulóknak az általatok összelopott mérhetetlen vagyonból! Aljas gazemberek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!