Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Kedves Tímea! Tisztelt Képviselő Asszony!

2020. október 09. 13:46

Az óbudai gyermekvédelem megítéléséről, az idáig ott folyó szakmai munkáról is eltérő véleményünk van. Mindezeket szívesen, nyilvánosan is megvitatom Önnel.

2020. október 09. 13:46
Bús Balázs
Facebook

„Egyetértünk: A gyerekek a legfontosabbak! Úgy látom, ez mindkettőnknek fontos. Büszke vagyok arra, hogy polgármesteri éveim alatt számtalan elismerést kapott ebben Óbuda, a Unicef például 2015-ben Gyerekbarát település díjban részesített minket. Remélem, az új városvezetés hasonló sikereket ér majd el, azaz sok energiát szán a sikeres gyermekvédelemre.

Ennek a munkának sarkalatos része, hogy ki mit gondol egy folyamatban levő bűncselekmény felderítésének sikerességéről, ennek kapcsán miről és kit tájékoztat, és nem utolsó sorban, mennyire működik együtt a rendőrséggel egy nemzetközi szintű nyomozásban. Úgy látom, ebben már nem értünk egyet. Az óbudai gyermekvédelem megítéléséről, az idáig ott folyó szakmai munkáról is eltérő véleményünk van. Mindezeket szívesen, nyilvánosan is megvitatom Önnel.

Egyben szeretném Önt valamiről tájékoztatni: Polgármesteri munkámat természetesen lehet kritizálni, kell is, ha jogos, de a teljesen alaptalan, nyilvánvalóan hazugságra épülő rágalmazásokat nem tűrőm el. Ennek megfelelően minden ilyen esetben jogi lépéseket teszek, és rábízom a kérdés eldöntését a magyar bíróságokra. Értem azt is, hogy nagyfokú félelem van velem szemben, hisz a legutóbbi választáson csak 457 szavazattal kaptam ki, miközben Békásmegyeren és Csillaghegyen minden körzetet megnyertem. Lehet megpróbálni lejáratni, de ezzel csak egyre többen bíztatnak arra, hogy Óbudán tovább politizáljak, ezzel pedig már a legközelebbi választáson elérjük, hogy újra valódi képviselete legyen az óbudai és békásmegyeri érdekeknek.

Amennyiben tényleg komolyan gondolja a nyilvánosságot biztos szívesen vesz részt egy nyilvános beszélgetésen a gyermekvédelem és Óbuda-Békásmegyer egyéb ügyeivel kapcsolatban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vallasz Vilmos
2020. október 10. 11:47
Beismerem, Szabó alkalmatlan.
zakar zoltán béla
2020. október 09. 19:53
Kedves Timisoara! Levelem itt ért véget/ Kergesd a tekerVÉNYed!
BőröndÖdön
2020. október 09. 18:32
Bali még mindig szomorú...
Zozoo89
2020. október 09. 17:30
Én csináltam az első fotókat a csillaghegyi Trianon témájú emlékhelyet meggyalázó rongálásról. Békásmegyer vagyok és továbbra is figyelek mindent!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!