Gyurcsány tisztogatásra készül

2018. január 31. 10:58

Majd 700 ezer embernek kellene megfelelnie Fletó elvárásainak, különben irány az utca…

2018. január 31. 10:58
Máté T. Gyula
PestiSrácok.hu

„A tanárokat, orvosokat, rendőröket is »megvizsgálná« a közigazgatási dolgozók mellett Gyurcsány Ferenc demokratikus álomkormánya. Ez természetesen nem B-lista, ez csak »értékelés«. Majd 700 ezer embernek kellene megfelelnie Fletó elvárásainak, különben irány az utca… Meg jön a Gyurcsány Védelmi Hatóság.

»Nem egy Orbán Viktor van, sok ezer kis Orbán Viktor van az országban!« – emelte fel hangját Gyurcsány Ferenc az ATV-ben. A DK elnökének tekintete a vesékig hatolt: a Kedves Olvasó is rögtön nézzen magába, hogy nem rejtőzik-e benne egy kis Fidesz-elnök!

»Aki nem az alkotmányos, törvényes rendhez volt hűséges, hanem a kormányhoz, azokat elküldjük a közigazgatásból!« – fenyegette meg a közszolgákat osztályvezetőtől a takarítónőig Gyurcsány. Jó Rónai Egon megszeppenve kérdezte, hogy a demokraták vezére csak a minisztériumokban és különböző hatóságoknál dolgozó 79 ezer emberre, vagy a közszféra bő 600 ezres állományára is gondol-e?

Fletó egy pillanatra eltöprengett, majd visszakérdezett, hogy a műsorvezető netán a tanárokra is gondol? Rónai bólintása után mondta, hogy bizony igen, rájuk is gondolnak. Mert van olyan az iskolákban is bőven, aki felesküdött az orbáni diktatúrára. Hát azoknak is lesz nemulass!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2018. február 01. 08:31
Úgy emlékszem, hogy a Gyurcsány " úrnak" elévülés miatt nem tárgyalta a bíróság a korrupciógyanús ügyét. Az ő helyében erre én speciel nem lennék olyannyira büszke. A dolgozat meg lett már? Az enyém ( 1987-ben írtam, pedig vagy hatszor költözködtem azóta) megvan. Aztán aki iskolákat, kórházakat záratott be, ellenségnek állította be a pedagógust és az orvost, amikor hatalom volt a kezében, valamint aki hazudott az országnak, s esküjét megszegte ( .. majd belegebedtünk a kormányzás látszatának a fenntartásába. Nem csináltunk másfél évig semmit) - mert ugye valahol az eskübe, amit miniszterelnökként valaki lerak, abban benne van, hogy az ország javára kormányoz. Kedves Fleto! te nem az ország javára kormányoztál anno, adósságcsapdába vitted az országot, gazdasági és morális válságba vezetted az országot. És most neked áll feljebb, hogy a konzumidióták kivételével nem vagy az ország szívének a csücskében. Nagyon durva személyiségzavarra utalnak ezek - és akkor még jó indulatú voltam.
BőröndÖdön
2018. január 31. 20:48
Nagyon igyekeznek a prosti srácok...
kozmosz
2018. január 31. 20:46
"Gyurcsány tisztogatásra készül" Meg fog fürdeni?
vktzmnksr
2018. január 31. 20:29
Fletozar beindult ... :-)) Mi lesz meg itt aprilisig , te joisten ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!