Hőguta

2017. augusztus 05. 14:32

Vona vezér köp az általános iskolák egyeseire meg ikszeseire, legfeljebb a kettesek lehetnének változatlanul boldog szavazók.

2017. augusztus 05. 14:32
Kiss László
Magyar Hírlap

„Igen, hiszen csupa-csupa jó arcú, értelmes ember, egyetemi tanár, kutató, titkos belső tanácsos alkotja a Jobbikot, így aztán Vona vezér köp az általános iskolák egyeseire meg ikszeseire, legfeljebb a kettesek lehetnének változatlanul boldog szavazók. Arról egyelőre nincs szó, hogy a boldogtalan bukdácsolók gyűjthetnék-e továbbra is a Márka-kupakot, vagy énekelhetnék-e, hogy Calgonnal a mosógép is tovább él, de annyi bizonyos, hogy mint a nem is olyan régi reklámban Nyikita Szergejevicset, őket is kizárnák a Szaknévsorból. Ami nagyon is érthető, hiszen ha nincs elemiből bizonyítvány, akkor bizony szakma sincs. És aztán hiába vernék ők is a cipőjükkel a strasbourgi bíróság asztalát, mint ahogyan megtette azt hajdanán Hruscsov az ENSZ-ben. A kizártak ebben a piszok illiberális világban állampolgári jogon legfeljebb a Botka–Molnár békéltetésen vagy DK-nagygyűlésen vehetnének részt, nem választáson. No, meg megkaphatnák Dúró Dóra vagy Szél Bernadett összes művét, tetszés szerint fűzve vagy bőrkötéses díszkiadásban, mindössze a csomagolást és a postaköltséget számolnák fel, mert az is biztos a Fidesz üzlete.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bástyaelvtárs
2017. augusztus 06. 11:18
"Vona vezér köp az általános iskolák egyeseire meg ikszeseire, ..." és a taigetosz tv kit köpött le, Laci? :) Tán csak nem a még náluk is rosszabb helyzetű sérült, beteg gyerekeket?
ZSOLT-2010
2017. augusztus 06. 10:21
ELEVE kizárt, hogy az ellenzéki pártok potenciális szavazói iskolázottabbak lennének-hiszen az ellenzék propagandaszövege mindennél primitívebb, demagógabb.Az iskolázottabb szavazóik pedig mentálisan sérűltek.
atila68
2017. augusztus 06. 07:47
Ezért van ahol honoráriumot fizet a tulajdonos? Mi ez? Te jó ég, tényleg kezd az a vélemény kialakulni bennem, hogy az úgynevezett ellenzéki úgynevezett újságírás megérett a purgatóriumra. Balfaszok. #egyszerűensenkikvagytok
2017. augusztus 05. 21:19
Kiérződik, hogy Kiss László ezt a "művét" is rendelésre készítette, mint egy belevaló ortopéd-cipész. -:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!