Atombomba a melegmozgalomra

2015. augusztus 03. 12:07

Amennyiben itt nem csak arról van szó, hogy Lakatos Márk trash tartalmakat tölt az internetre, hanem ez valami társadalmi mozgalom is, akkor a helyzet még rosszabb.

2015. augusztus 03. 12:07
Borbás Barna
Válasz.hu

Namost amennyiben itt nem csak arról van szó, hogy Lakatos Márk trash tartalmakat tölt az internetre, hanem ez valami társadalmi mozgalom is, a mai magyar valóságot dorongoló, azon komoly dolgokat számonkérő videós kiáltványokkal, amik mindenféle elvárásokat fogalmaznak meg a magyar átlaggal szemben, akkor a helyzet még rosszabb, mint ha csak arról lett volna szó, hogy Lakatos Márk trash tartalmakat tölt az internetre, különösebb cél nélkül.

Nem tudom, hogy a fent felsorolt szereplők (és még vagy tucat társuk) látták-e a kész videót, és úgy adták-e arcukat a dologhoz, de ha igen, biztosak lehetnek benne: kifejezetten rossz vivőanyagot választottak üzeneteik célba juttatásához. Mert ha frusztrált, ideges, rosszkedvű embereket akarnak, akkor társadalmi kísérletként esetleg próbálják meg hangszórókról végtelenítve játszani a Zsuzsi-szerzeményt budapesti köztereken. Még a polgárháború sem kizárt.

Se a kontextus nincs meg (Hány hete is volt a Pride? Kettő? Három?), se a közös nyelv. (Vajon hány nézőnek van meg Sickratman Buzi-e vagy? című szerzeménye, hány ember vágja kapásból a parafrázist, hánynak esik le elsőre, hogy pontosan mi történik itt szövegileg?)

Provokatív ízléstelenséggel nem lehet meggyőzni a nagyérdeműt, hogy a melegjogi mozgalmárok nem is ízléstelen provokátorok.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2015. augusztus 03. 18:03
" a melegjogi mozgalmárok nem is ízléstelen provokátorok.”" Ellenben: éjjel sokat alszanak, nappal sokat sportolnak, képezik magukat, előzékenyek, sőt: egész lényük, viselkedésük maga az észrevétlenség és a katonás, puritán rendre való, már-már beteges törekvés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!