A PM lett az összefogás fekete lovagja

2014. január 06. 20:21

Jávor Benedek és Karácsony Gergő akkora közéleti Darwin-díjat kap, hogy Mesterházy adja a másikat. Nagyot mentek ezek a fiúk 2013-ban.

2014. január 06. 20:21
Szűcs Donát
Cink

„Ha a Darwin-díjnak van közéleti verziója, akkor nem is lehet kérdés: Jávor Benedek és Karácsony Gergő akkorát kap, hogy Mesterházy adja a másikat. Nagyot mentek ezek a fiúk 2013-ban. Először sokan csak gyanakodva néztek, mikor a széplelkű globalizációkritikus zöldek kiváltak az LMP-ből, hogy csatlakozzanak a kapitalista-technokrata Bajnaihoz. Miután megszületett a megállapodás az Együtt és az MSZP között, többen az kezükbe temették az arcukat, vissza-visszaolvasva Jávor Bence pár hónappal korábbi nyilatkozatait.

Most Karácsonyék valószínűleg Bajnai és Mesterházy oldalán mennek tárgyalni Gyurcsánnyal az esetleges közös lista feltételeiről. Szerintetek is kiegyeznek egy döntetlenben?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blaupanter
2014. január 07. 10:30
Valo igaz nagyot mentek. Hasonloan nagyot buknak,mint niel armstrong ,doppingoltak es vegul defektet kaptak,kilyukadt a gumi.Szakadt gumi gyerekek.
pikkpakk
2014. január 07. 09:11
Leesik egy kis hó, vagy fúj a szél"" aha a hurikánokat de szépen finomítottad....meg azokat a néha" előforduló -30 fokokat....
Tündér_Lala
2014. január 07. 07:52
Szerintem a kettő között van az igazság. Mestrerházyt megbuktatták (Fletó hathatós közreműködésével)a bajai vidoval, okt. 23.-án pedig nevetségessé tették. Innen a regi vezetés pozíciója mgerősödött és kénytelen azt tenni, amit mondanak neki. Bajnait az amik tolták volna, de sótlan figurája alkalmatlannak bizonyult. A többi karrierista hordalék. Az összefogás természetes vezetője Fletó, akkor is ha találnak valami strómant aki a közös vezető lesz. Ha nem csinálja amit mondanak neki, legfeljebb megpuccsolják őt is. Isten mentse meg ezt az országot attól, hogy újból ezek kezébe kerüljön a kormányrúd.
oskar
2014. január 06. 23:24
Hmmm. Újra együtt az MSZP! De mi lesz a PM-el? Visszakérik magukat az LMP-be??? Meaculpáznak, hogy sajnáljuk de nem volt igazunk. Juhászék? Kap az egymillió egy listahelyet? Kabaré! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!