Megdöbbentő méretű szerkesztőséggel startol a Vs.hu

2013. október 15. 11:24

Kinek áll ez érdekében? Miért fektet be valaki százmilliókat a senyvedő magyar médiapiacon? A Vs.hu alternatív hírportálszerűségnek messze túl nagy lesz, reszkethet az Index meg az Origo.

2013. október 15. 11:24
Szily László
Szily László
Cink

„Kinek áll ez érdekében? Miért fektet be valaki százmilliókat a senyvedő magyar médiapiacon? A Vs.hu alternatív hírportálszerűségnek messze túl nagy lesz, reszkethet az Index meg az Origo.

Csak tartalomelőállítóból húsz fővel startol a We Love Budapest-es Száraz István, és egy egyelőre titokzatos, állítólag cseh befektető kezében lévő Vs.hu - tudta meg a Kreatív. És ehhez még felvesznek hamarosan két újságírót és fotósokat, videósokat, vagyis akár 25-30 körülire is felugorhat a létszám. A nem online szerkesztőségben dolgozó többség kedvéért mondom, hogy ez nagyon nagy szám. Ez nagyobb a 444.hu stábjánál. 

(...)

A Vs.hu egyébként leigazolta példul a kreatívos Csuday Gábort, aztán Orosz Csillát és egy rakás mandinerest.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ald0 Raine hadnagy
2014. január 17. 20:55
Csak felhívta a figyelmet a fidesz által ellopott pénzekből építkező médiabirodalom újabb szereplőjére.
Steppenwolf
2014. január 12. 00:39
"Egy rakás Mandineres" Összesen két ember, a többi a Magyar Narancstól, ATV-től Origótól, HVG.hu-tól jön. Csak hogy ne legyenek illúzióink...
DezInf
2014. január 11. 12:17
A fidex létrehozhat bármilyen hírportált. Olvasókat hol fog előfizetni? Tüzifával fogják őket csalogatni? Netán Nemzetis jegyekkel? Nektek még a mandi is túl sokk:))))))
DezInf
2014. január 11. 12:17
Egy hírportálhoz szakemberek kellenek. Profik, főként gazdasági szakemberek, akik szakértői az ilyen piacnak. Egy ekkora méretű portált el kell tartani, ami nem kis feladat ilyen hirdetési piacon. A mandi is csak bukdácsol, láthatóan a politika nem akar ilyen portálokat eltartani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!