Nyár elejére elérjük az üzemi hőmérsékletet

2013. április 04. 08:50

A közös tulajdonosi kör ellenére a We Love Balaton nem a Balaton Sound programfüzete lesz. Interjú.

2013. április 04. 08:50
Kiss Ádám
Cink

Mennyire fogják befolyásolni a tulajdonosok a kontentet? A Balaton Soundnak nem lesz túl nagy súlya? 

A közös tulajdonosi kör ellenére a We Love Balaton nem a Balaton Sound programfüzete lesz. A tulajdonosok pedig épp azt szeretnék, hogy minél több minőségi helyet, programot és egyéb szórakozási lehetőséget mutassunk be. Szóval nem csak David Guetta kedvenc hekksütőiről fogunk írni. A Nagy Terv az, hogy a Balatonról ne a zimmer frei, meg a többi szomorú posztkomcsi klisé jusson az emberek eszébe, meg ne az, hogy az valami távoli cél, ahova több hetes előkészület után kell elutazni. Hanem az, hogy egy frankó hely, ahol csomó jó étterem, pincészet, kilátó meg strand van, és a longboardozástól a golfozáson át a naplementében sánánáná-gitározásig ezerféle dolgot lehet csinálni. És még csak nagyon messze sem kell menni hozzá. 

Mennyire fogtok részletekbe menni? Ha Szárszón lesz a Nemzetközi Tojásfesztivál, arra ti mentek tudósítani? 

Azt szeretnénk, hogy ha az olvasók elolvassák a cikkeinket, akkor beinduljon a nyálelválasztásuk, és a guide-unkból kinézzenek maguknak valami frankó programot, szállást, vagy bortúrát, aztán menjenek. Ehhez részletekbe menőnek, meg élményszerűnek kell lenni, de minden zsákbafutó-lepényevő derbire nem fogunk tudni eljutni, és nem is akarunk. Inkább az érdekesebb, minőségibb programokat és helyeket akarjuk végigenni-inni, aztán jól megírni. (...)

Csak a szezonban fogtok működni, vagy télen is?

Mivel az kifejezett cél, hogy a szezonon kívüli Balatonról is írjunk, ezért télen is lesz We Love Balaton, csak legfeljebb strandtesztek nem lesznek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
micream
2016. január 17. 08:48
fantasztikus! mintha az 1986 os magyar ifjuságot olvastam volna. gratulálok!
Korn
2016. január 17. 08:48
"A Nagy Terv az, hogy a Balatonról ne a zimmer frei, meg a többi szomorú posztkomcsi klisé jusson az emberek eszébe, meg ne az, hogy az valami távoli cél, ahova több hetes előkészület után kell elutazni. Hanem az, hogy egy frankó hely, ahol csomó jó étterem, pincészet, kilátó meg strand van, és a longboardozástól a golfozáson át a naplementében sánánáná-gitározásig ezerféle dolgot lehet csinálni. És még csak nagyon messze sem kell menni hozzá." :-D Ezzel rajtatok kívül mindenki tisztában van. Persze balatoni gyerek vagyok ezért lehet furcsa amit írsz, vagy mert kerülöm Siófokot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!