Európa!!!!!

2011. március 28. 15:53

A világtörténelem összes nagy kereskedőnemzete itt csaphat össze.

2011. március 28. 15:53

„A Ráday utcában eddig is őrületes volt a multikulturális közértfelhozatal, mert a Bakáts téren túli zöldségesnél egy Dávid-csillagos tetkókkal teli fiatalember szolgál ki, a középen lévő kisbolt meg arabok kezében van. Most viszont láttam, hogy a Kálvin felé eső zöldségest átvette egy kínai, úgyhogy már csak az kell, hogy a Bakáts tér sarkán lévő CBA-t átvegyék az örmények, és akkor a világtörténelem összes nagy kereskedőnemzete itt csaphat össze.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2011. március 29. 08:33
Kedves Bede Márton! - Nem jó érzés, hogy "real time" is összefuthatok magával. Nagyon nem. - Sajátos elképzelései vannak arról mit tesz; "kereskedő". - Azt tudta, hogy a Nagykörúton túl is létezik civilizáció?
Spiritmonger
2011. március 29. 04:18
a Bakáts tér Tompa utcai sarkánál is jelen van a nemzetköziség, van egy kurd kajálda, egy szíriai giroszos és egy indiai büfé is egymás mellett a kurd kajálda nagyon jó, a többi sem rossz
Kurutz
2011. március 28. 23:55
És a föníciaiakkal mint nagy kereskedőnéppel mi lesz?
morfondír
2011. március 28. 22:02
Jól értem, hogy itt a városvédő Ráday kezéből a Bakáts elcseni lándzsát, mivel pickel rá? Aztán eladja feketén Pallasz Athénének. Persze kufárok közbeiktatásával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!