Bemelegítésnek nem rossz, simán vertük a románokat a katari világbajnokságon

2024. február 05. 19:40

Hétfőn este a Románia elleni párharccal kezdődött a magyar férfi vízilabda-válogatottnak a dohai vizes vb-n. A mieink simán, 15–8-ra győztek a szomszédok ellen.

2024. február 05. 19:40

A torna előtt Vámos Márton latolgatta az esélyeket a Mandinernek. A kétszeres vb-győztes pólós szerint azonos utat járnak Varga Zsolt irányításával, mint a labdarúgók Marco Rossi szövetségi kapitánnyal.

Rossi egy hasonló irányvonalat képvisel, mint Zsolt nálunk. Ő is egy olyan csapatot próbál felépíteni, ami a szeretetre épül. 

Illetve nagyon jó játékosok alkotják, olyanok, akik küzdenek egymásért, szeretik egymást. A világon talán hatmilliárd ember nézi, követi a focit, a vízilabdát pedig jóval kevesebben. Engem sohasem zavart ez. Mindig is fogok szurkolni Magyarországon az összes sportolónak teljes szívemből, mert egy magyar ember nem is csinálhat mást. Abban bízom, hogy a focisták is sikeresek lesznek, meg mi is!” – nyilatkozta a görög Olympiacos Pireuszban légióskodó pólós.

Ezt is ajánljuk a témában

 

A mieink tavalyelőtt, 2022 szeptemberében a férfi vízilabda Európa-bajnokságot nyerték meg. A döntőben a magyarok heroikus csatában verték 10–9-re Horvátországot. Az volt az új szövetségi kapitány, Varga Zsolt első sikere.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Varga Zsolt együttese legutóbb a decemberi E.ON-kupán csapott össze keleti szomszédunkkal, s akkor 15–8-ra győzött. Most is sima meccsben bíztunk, és nem kellett csalódnunk. Sőt, a történelem ismételte önmagát. Már az első negyedben 5–2-re vezettek Manhercz Krisztiánék,

a végén pedig – akár csak decemberben – 15–8-ra nyert a magyar válogatott,

amely szerdán Olaszországgal, pénteken pedig Kazahsztánnal játszik csoportmeccset.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
contractor-2
2024. február 05. 23:25
Minden páratlan hónapban Európa bajnokság, minden páros hónapban világbajnokság. Érdekel ez a sport bárkit is a Balkánon kívül? Az egész egy vicc.
bodrigyuri
2024. február 05. 21:07
A pedocsávó bűntársának a kegyelmi kérvénye kati előtt átment jucus kezén és nem akadályozta meg.
Lombi
2024. február 05. 20:18
Egy laza meccs volt. Edzésnek jó. De ehhez képest nagyon fel kell pörögni. Bár nem hinném hogy ezt ne tudnák. Gratulálok.
Novicsok-5
2024. február 05. 20:04
Ezt Erdélyért, mocskok! Hajrá magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!