<![CDATA[balaton.mandiner.hu]]> http://balaton.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Védegylet: Ismerjük el a Balaton, és Európa nagy tavainak, folyóinak alapvető jogait!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Elkelt a Balatontourist, kisebbségi tulajdonos Mészáros Lőrinc]]> A BLT Group Zrt. felvásárolta a legnagyobb balatoni turisztikai vállalatot, a Balatontouristot – közölték szerdán az MTI-vel. Így több, mint 5200 kempinghely, 500 bungaló és 200 mobilház került a Konzum Nyrt. tulajdonában lévő vállalathoz, aminek kisebbségi tulajdonosa Mészáros Lőrinc.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Veszprém Európa kulturális fővárosa lenne és bevonná a Balatont is]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A Balaton partján torlódtak fel az összetört jégtáblák]]> Nem mindennapi jelenség figyelhető meg a Balaton partjának bizonyos szakaszain: a viharos szél nem csak darabokra törte a jégtáblákat, de azt ki is lökte a partra, ahol most halomban áll a jég. Képek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Több balatoni jégpálya is bezárt az enyhülés és az eső miatt]]> A csapadék és a megindult enyhülés miatt Siófokon, Keszthelyen, Balatonkenesén is a kijelölt jégpályák bezárásáról döntöttek, Balatonfüreden még kivárnak. Egyelőre nem a jég vastagsága a probléma, hanem az időjárás miatt rajta kialakult vízréteg. Az még kérdéses, hogy később újra korcsolyázható minőségűre fagy-e a jég vagy sem.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szombaton át lehet csúszni a befagyott Balatonon]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Légy bátor, de ne légy hülye! (videó)]]> Ezt üzeni kisfilmjével Juhász Péter rendező azoknak, akik a befagyott Balatonon, a jég miatti örömükben felelőtlenül viselkednek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Átsétáltak a befagyott Balatonon (videó)]]> Egy kisebb csoport egy tapasztalt vezető segítségével Siófokról átsétált Alsóörsre a befagyott Balatonon keresztül.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jégvitorlázás a befagyott Balatonon (videó)]]> A welovebalaton.hu szerzője a Balaton jegén száguldozott egy jégvitorlással.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hiába van hideg, veszélyes a Balaton jege]]> [...] Bővebben!
]]>