<![CDATA[balaton.mandiner.hu]]> http://balaton.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Veszprém Európa kulturális fővárosa lenne és bevonná a Balatont is]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A Balaton partján torlódtak fel az összetört jégtáblák]]> Nem mindennapi jelenség figyelhető meg a Balaton partjának bizonyos szakaszain: a viharos szél nem csak darabokra törte a jégtáblákat, de azt ki is lökte a partra, ahol most halomban áll a jég. Képek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Több balatoni jégpálya is bezárt az enyhülés és az eső miatt]]> A csapadék és a megindult enyhülés miatt Siófokon, Keszthelyen, Balatonkenesén is a kijelölt jégpályák bezárásáról döntöttek, Balatonfüreden még kivárnak. Egyelőre nem a jég vastagsága a probléma, hanem az időjárás miatt rajta kialakult vízréteg. Az még kérdéses, hogy később újra korcsolyázható minőségűre fagy-e a jég vagy sem.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szombaton át lehet csúszni a befagyott Balatonon]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Légy bátor, de ne légy hülye! (videó)]]> Ezt üzeni kisfilmjével Juhász Péter rendező azoknak, akik a befagyott Balatonon, a jég miatti örömükben felelőtlenül viselkednek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Átsétáltak a befagyott Balatonon (videó)]]> Egy kisebb csoport egy tapasztalt vezető segítségével Siófokról átsétált Alsóörsre a befagyott Balatonon keresztül.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jégvitorlázás a befagyott Balatonon (videó)]]> A welovebalaton.hu szerzője a Balaton jegén száguldozott egy jégvitorlással.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hiába van hideg, veszélyes a Balaton jege]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Berepedt a Balaton]]> Így néz ki az épp befagyó Balaton a levegőből.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Már korcsolyáznak a Balatonon]]> Bár még nincs hír arról, hogy biztonságos lenne korcsolyázni a befagyott Balatonon, fotókkal bizonyítjuk, hogy Siófokon a mólónál már többen is tettek erre kísérletet. Nézegessen képeket a siófoki jégről!
[...] Bővebben!
]]>