Átírták Sickratman Buzi-e vagy? című számát

2015. július 31. 11:24

Zsuzsi-e vagy? Lakatos Márk a 5FORLOVE – Rights for love, Jogod van a szeretethez! kampány keretében elkészítette Sickratman „Buzi-e vagy?” című számának átiratát. A klipet Miki 357 rendezte, a #JesuisZsuzsi kezdeményezéshez pedig rengeteg híresség csatlakozott Alföldi Róberttől Mautner Zsófin át Till Attiláig.

2015. július 31. 11:24
Lakatos Márk az Indexnek elmondta: „Nemrég egy partin játszottam le Sickratman Buzi-e vagy? című számát, és a rabjává váltam. Zseniális a szöveg, nagyon pontosan írja körül, hogy az emberek általában milyen sztereotípiák alapján skatulyáznak be másokat.” A stylist az eredeti számon mindössze annyit változtatott, hogy a buzit Zsuzsira, a „mi a faszt” pedig „kiakaszt”-ra cserélte a szövegen.
 

A #JesuisZsuzsi kezdeményezéshez a következő hírességek csatlakoztak: Alföldi Róbert, Árpa Attila, Bangó Margit, Behnam Lotfi, Élő Márton, Erdélyi Zsolt Superman, Fenyő Iván, Gryllus Dorka, Hajós András, Herczeg Zoltán, Hlatky-Schlichter Hubert, Kamau Makumi, Király Linda, Kiss Ádám, Kótai Mihály, Kovács Geri Gerrison, Kulka János, Lakatos Márk, Mautner Zsófi, Miskovits Marci, Müller Péter Sziámi, Nagy Ervin, Novák Angéla, Polgár Odett, Paizs Miklós Sickratman, Papp Gergő, Papp Szabi, Péterfy Bori, Sena Dagadu, Simon Kornél, Stohl András, Sugár Bertalan, Takács Zoltán Jappán, Till Attila, Tóth Gabi, Wossala Rozina. 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2016. január 28. 19:12
Jók ezek a listák. Legalább tudjuk, hogy kiket nem fogunk támogatni egyetlen fillérrel sem. :)
péterx
2015. november 24. 14:38
Ezek az úgynevezett hírességek vagy szélsőségesen elfogultak - maguk is buzik lévén - , vagy pedig olyasmihez szólnak hozzá , amiben nem szakemberek , maximum egy amatőr-szubjektív véleményt tudnak produkálni , tehát nem illetékesek tekintéllyel megszólalni...
péterx
2015. november 24. 14:38
1. Mindig ugyanazok a "támogató" nevek... 2.A buzi kategória nem "sztereotípia" és nem "beskatulyázás" , hanem egy természetellenes állapotra való egyszerű rámutatás . 3. Itt lenne az idő egy homokritikus állandó SZERVEZET létrehozására , mert a buzilobby szívós nyomulása csak ezen a módon lenne ellensúlyozható : minden közleményükre , megmozdulásukra reagálni kell , mert ha így folytatódik , baj lesz . Az elszigetelt tiltakozások ugyanis nem érik el a közvélemény ingerküszöbét .
catalina9
2015. augusztus 02. 12:36
fidelitas [Hozzászóló kiszűrése] 2015. augusztus 2. 08:15 @catalina9 Ha nem érti a magyar mondatokat, minek strapálja magát? Kész időpocsékolás. " Szerintem is, ezért írjon érthetően, de maga csak öblöget. Szóval mi is mondott mást az "összevissza beszélő" Márai a buzikról, minthogy nem kedveli őket. Rajta fidelitás, nyökögjön ki valami érthetőt!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!