Ma már romokban áll az egykori MSZMP-üdülő

2012. szeptember 23. 10:25

A balatonaligai pártüdülőben sakkozott egykor Kádár János és Aczél György. Itt vodkázott Brezsnyev és Gagarin, és itt balhéztak a Biszku-lányok is. Bár a terület ma a Balaton egyik legértékesebb ingatlanja, mégis romokban áll.

2012. szeptember 23. 10:25

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2015. augusztus 04. 23:03
a mostani posztelvtársak is visznek mindent, kezdve a manyup eltapsolásával mennyit voltak ezek a pártüdülőben: Járai Zsigmond – MSZMP-tag Matolcsy György – MSZMP-tag Martonyi János – MSZMP-tag Pintér Sándor – MSZMP-titkár Schmitt Pál - az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke Fónagy János – MSZMP-tag Vonza András – MSZMP-tag Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag Chikán Attila – MSZMP-tag Boros Imre – MSZMP-titkár Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag Harrach Péter – MSZMP-tag Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár Boross Péter – MSZMP-tag Balogh Gyula – MSZMP-tag A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak: Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár Varga Mihály – KISZ-titkár Rogán Antal – KISZ-titkár Deutsch Tamás – KISZ-titkár
stüszivadász
2015. augusztus 04. 23:03
Kár,hogy ezek a képsorok és információk nem jutnak el a sok masopos agyhoz.....
trust
2015. augusztus 04. 23:03
Ez ige, tudtak élni az elvtársak. Ezt sajnálják most, ezért kiabálnak kígyót-békát mindenkire.
Robin
2015. június 14. 12:29
"arra próbálom felhívni a figyelmet, hogy a Wikipédia nem igazán hiteles hírforrás." Hazugság. Ilyesmi nincs is a wikipédiában. Csak hiányos ez a lista, de ami le van írva benne, az mind igaz. tőled viszont hiába kérdik, hogy javítsd ki, ha hibás, csak mellébeszélsz. x-(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!