Rendőrökre támadtak Siófokon

2012. július 13. 12:59

A Sonline értesülései szerint több százan nézték végig, ahogy három rendőrt megvernek a Petőfi sétányon. A hivatalos szervek hallgatnak az esetről.

2012. július 13. 12:59

Rendőrökre támadtak a siófoki Petőfi sétányon – írja szemtanúkra hivatkozva a Sonline. A portál szerint az esetet több százan nézték végig, de a hivatalos szervek hallgatnak róla. A Sonline értesülései szerint két társaság szólalkozott össze, a három rendőr őket akarta csitítani, de azok rájuk támadtak. Végül kommandósok vetettek végett a verésnek, több támadót megbilincseltek.

A portál arról is ír, hogy az egyik rendőrt kórházi ellátásban kellett részesíteni. Erről a siófoki egészségügyi intézmény annyit közölt, hogy a kérdéses időpontban két fiatalembert láttak el, akik „rendőri intézkedés során sérültek meg”. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság csak annyit közölt a portállal, hogy az ügyben hivatalos személy elleni erőszak miatt indított büntetőeljárást a Nyomozó Ügyészség.

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Forsz
2012. július 17. 05:39
Nem tudni kik verekedtek össze. Az is elképzelhető, hogy egy cigány és egy magyar társaság. Ha csak cigányok voltak, akkor érthető a rendőrök fegyverhasználattól való ódzkodása. (A háború előtt - a csendőri világban - egy cigányok közti verekedésbe, de még öldöklésbe sem szólt bele a hatalom, általában a csendőrség. Hagyták a dolgot lecsengeni, annak minden következményével együtt) Azt gondolom, hogy valóban itt az ideje, hogy a rendőrök fegyverhasználatának kérdését rendezni kell, mert igaza van butapestinek, aki ezt írta (júli 13.14:16) "Könyörgöm akkor ki fog engem megvédeni, ha ők sehát (nyilván saját) magukat is félnek megvédeni?" Hát ezt meg kellene fontolni, de nagyon hamar! De azért azt sem szeretném, ha a rendőrök ripsz-ropsz, előkapkodnák a fegyvert, mint 2002-ben az Erzsébet hídon.
ketroot
2012. július 17. 05:39
Sáros itt az egész politikai "elitünk". Nem kellene a rendőrséget mindenféle politikai szarakodásnak kitenni.
citizen queen
2012. július 17. 05:38
Tudod májkrém az elvtikéid voltak azok, karöltve a jogvédőkkel, akik húsz éven át a lovak közé dobták a gyeplőt, és mindenkinek csak jogai voltak, kötelessége egy szál se. Most ha valaki megpróbál rendet tenni, akkor egyrészt máris jön a demokráciaféltők jajveszék-kórusa - lásd hajléktalan-ügyben is azonnal munkatáborokat vizionáltak egyes idióták, holott az nem volt állapot, hogy az utcán fetrengtek a belváros közepén -, másrészt egyes helyeken már tényleg nagyon elfajult a helyzet. Ugyanakkor Pintér is lehetne tökösebb. A két pofont osztogathatná a korzózó, hagymányőrző tezsvíreknek, ahelyett, hogy a mellényeseket baszogaja.
csárly
2012. július 15. 21:56
Én csak azt nem értem, hogyha ott a fegyver az oldalukon, és szolgálat közben támadnak rájuk a retkek, miért nem lehet nemes egyszerűséggel agyonlőni az összeset? Mi az, hogy egy szolgálatban lévő rendőrre kezet mernek emelni? Mi ez, vmi rohadt anarchia?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!