Vigyázz, lépcső! – Egyedülálló koncert a Múzeumok éjszakáján

2012. június 15. 09:05

Június 16-án, szombaton este 6 órakor a Szépművészeti Múzeumnál a Budapesti Fesztiválzenekar történetének legrövidebb – ingyenes – koncertjét adja.

2012. június 15. 09:05

Az idei Múzeumok Éjszakájának nyitóeseményén Fischer Iván és együttese a helyszínhez és a múzeumi éjszaka egészéhez illő módon, stílszerűen Muszorgszkij népszerű műve, az Egy kiállítás képei utolsó két tételét játssza majd – egy mindössze negyedórás koncert keretében.

A Szépművészeti lépcsőjén nem csak a Baba Jaga kunyhója és A kijevi nagykapu című tételeket lehet meghallgatni, de egy speciális fényképezőgéppel nagyfelbontású fotó készül majd a közönségről. A fotó ráadásul fel fog kerülni a BFZ Facebook-oldalára, s akik a képen felismerik önmagukat, koncertjegyeket és más értékes ajándékokat is nyerhetnek.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajdú Sógor
2012. június 21. 17:27
Aztán majd egyenként vadásznak le mindenkit.
smogger
2012. június 21. 16:59
Talán a HIT TV új szignálját eljátszhatják 53 másodpercben.....
egysegelem
2012. június 18. 09:15
Gondolom mivel Fischer nem Orban rajongo (ellentetben mas zongoramuveszekkel es karmesterekkel), fekete evek jonnek a Fesztivalzenekarra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!